2777
2789
عنوان

اونایی ک شکست عشقی خوردن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1700 بازدید | 47 پست
[QUOTE=240978887]نه بابا این حس و‌حال تا ۶ ماه طبیعی خوب میشی اما اونم خیلی نامرد بوده به بدیاش فک‌ک ...

کلهم‌شمارع و‌هرچی ازش داری دیلیت کن چ‌اشغالی بوده شانس اوردی با همچین ادمی ازدواح نکردی چرا نیمه خالی لیوان میبینی اخه دختر حرص میخورم از دستت به ولا

لایک نکن شعور داشته باش

من اول از شوهرم شکست عشقی خوردم یسال کات بودیم بعد من داشتم ازدواج میکردم برگشتو خواستگاری کردو ازدواج کردیم . عین فیلم هندی . ولی راجب اون مدت که کات بودیم بگم چندین ماه افسردگی تمام داشتم یعنی فقط قرص ضد افسردگیو قرص خواب میخوردم همششششش خواب بودم از ریخت افتاده بودم از غذا افتاده بودم وضعم خراب بود تا اینکه دیگه گفتم هر جور که هست باید فراموشش کنم از اون وضع خودمو بکشم بیرون . فکر عمر از دست رفتم روانیم میکرد فکر خاطراتمون . ولی به خودم گفتم تا کیییی؟؟؟ تا کی تو گذشته زندگی کنم . دیگه بسه بس . برنامه کوه گذاشتم باشگاه نوشتم خرید میرفتم دوست پسر گرفتم . آهنگ شاد میزاشتم . جملات انرژی بخش میخوندم به خودم تکرار میکردم من خوشحالم من روز خوبی پیش رو دارم هر وقت قرار بود یاد عشقم بیوفتم ذهنمو کج میکردم و اینکه اولین قدم برای فراموظی بخششه خودمو اونو بخشیدم تا بتونم کنار بیام

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه بابا خدا اصلا مارو نمیبینه همچی خوشبخت میشن ، بختمم باز نمیشه ک برم سرم به زندگیم گرم بشه بهترم ...

اره خدا صدا منم نمیشنوه هرچی دعا چله نماز روزه کمک ب این و اون ولی انگار ن انگار 

میگن صلاح و فلان ولی قبول ندارم اگه صلاحم نبود چرا اومد تو زندگیم

خودت چتد سالته عزیزم؟

شمارشو پاک کردم فقط چتاش مونده

من اول از شوهرم شکست عشقی خوردم یسال کات بودیم بعد من داشتم ازدواج میکردم برگشتو خواستگاری کردو ازدو ...

خوشبحالت خدا دوست داشت ک اخر بهش رسیدی دعا و چی خوندی ک برگشت چطور برگشت؟نفهمید با کسی دوست شدی؟

اره خدا صدا منم نمیشنوه هرچی دعا چله نماز روزه کمک ب این و اون ولی انگار ن انگار  میگن صلاح و ...

من ۲۹ هستم ، چتاش ، عکساش هرچی هست پاک کن 

اگ میتونی اینستا تلگرام هرچی داری پاک کن ، لامصب چک کردن باعث میشه فراموش نشه

شما چن سالته ؟ اون آقا چن سالشه؟

کلهم‌شمارع و‌هرچی ازش داری دیلیت کن چ‌اشغالی بوده شانس اوردی با همچین ادمی ازدواح نکردی چرا نیمه خال ...

ی بار بهش گفتم بیا ببینمت بعد دلش،نبود ب زور اومد یکی زد تو گوشم و رفت انقد بدی بهم کرد هرچی بگم کم گفتم اون روز اون مسیر خیابون و همش اشک ریختم امروز از اونجا رد شدم خاطرش افتاد یادم 

خیلی بدی در حقم کرد

اما دوسش دارم😔

ولی دیگه میخوام ب بدی هاش فکر کنم تا ازش متنفر شم 

بنظرت اینجور میتونم؟

ی بار بهش گفتم بیا ببینمت بعد دلش،نبود ب زور اومد یکی زد تو گوشم و رفت انقد بدی بهم کرد هرچی بگم کم ...

این حس تو وابستگی عزیزم .... طبیعی هستش تا‌چن ماه ارع هروقت وسوسع شدی بدی هاشو بیار جلو چشمات کم کم سرد میشی ازش چ‌نکبتی بوده  همیشع همینطور بوده دخترای خوب عاشق پسرای بد میشن

لایک نکن شعور داشته باش
امضام هست خیلی نیست  بی حس منظورم اینه که قلبم دیگه نمیزنه سنگ شده کمرم شکسته امضام بخون متوجه ...

عزیزدلم خیلی برات ناراحت شدم بقران فدات عیب نداره انشالله یه ادم خوب قسمتت شه و خوشبخت شی ایندفعه خیلیا مثل تو بودن و شوهردومشون  ادم خیلی خوبی بوده

عزیزدلم خیلی برات ناراحت شدم بقران فدات عیب نداره انشالله یه ادم خوب قسمتت شه و خوشبخت شی ایندفعه خی ...

چی بگم خواهر از بچگی دارم سختی میکشم داغونم 😔😔

من سکوت کردم واگذار کردم منتظر عدالت خدام

بچه ها میشه برام دعا کنین 😔خیلی زندگی بدی داشتم خیلی ،بهم خیانت های زیادی کرد از فامیل خودش گرفته تا هرزه های.... رفیق باز بود مشروب خور بود بچه ننه بود قهر میکرد دیگه نمیومد اختیارش خودش نداشت مادرش داشت اخلاق نداشت کلاهبردار بود آخرم با اجبار و به زور برد مهریمو بخشیدم بعد ماه بعدش دادخواست طلاق داد بی ابروم کرد همه جا مثل سگ پرتم کرد بعدم زود زن گرفت  اونم کی دوست سابقم رو😔 نمیدونم عدالت خدا کجاست مگه نمیگن اشک یتیم عرش خدا رو به لرزه در میاره، پس چرا کاری انجام نمیده چرا برام  چرا من یتیم باید این همه سختی بکشم.... الان که ورشکست شدیم زیر خط فقر رفتیم منو خانوادم داغونم فقط میخوام یه دعای خیر و خوب برام کنین یا یه صلوات بفرستین خیلی داغونم خیلی...🥺😔
این حس تو وابستگی عزیزم .... طبیعی هستش تا‌چن ماه ارع هروقت وسوسع شدی بدی هاشو بیار جلو چشمات کم کم ...

بهش گفتم دارم گریه میکنم گفت بیخودی خودتو زجر  میدی گریه ات واسم اهمیت نداره😂

انگار یه دشمنی باهام داشت و میخواس اذیتم کنه

توروخدا برام دعا کن حالم خوب شه 

من ۲۹ هستم ، چتاش ، عکساش هرچی هست پاک کن  اگ میتونی اینستا تلگرام هرچی داری پاک کن ، لامصب چک ...

از همه جا بلاکم کرده عزیزم  هیچیشو نمیتونم چک کنم

چتاشم پاک کنم؟

من ۲۲ اون ۲۳

چقد ادمای پستین چطور وابسته نمیشن

از همه جا بلاکم کرده عزیزم  هیچیشو نمیتونم چک کنم چتاشم پاک کنم؟ من ۲۲ اون ۲۳ چقد ادمای پستی ...

من از ۲۲ سالگیم تا الان ک ۷ سال میشه ۸ تا کیس توپ اومدن تو زندگیم ولی فقط یبار عاشق شدم اونم ۲۴ سالگیم 

بزار فرصت زیاد داری ، آره بابا پاک کن

بهش گفتم دارم گریه میکنم گفت بیخودی خودتو زجر  میدی گریه ات واسم اهمیت نداره😂 انگار یه دشمنی ...

بخدا من جات باشم کل میکشم و نقل و‌نبات نذری میدم دیوانه ای دختر برا همچین ادم مزخرفی دلتنگی و حرص میخوری...

لایک نکن شعور داشته باش
من از ۲۲ سالگیم تا الان ک ۷ سال میشه ۸ تا کیس توپ اومدن تو زندگیم ولی فقط یبار عاشق شدم اونم ۲۴ سالگ ...

چ فایده بدشانسم میرن 

توروخدا برام دعا کن حالم خوب شه