من اول از شوهرم شکست عشقی خوردم یسال کات بودیم بعد من داشتم ازدواج میکردم برگشتو خواستگاری کردو ازدواج کردیم . عین فیلم هندی . ولی راجب اون مدت که کات بودیم بگم چندین ماه افسردگی تمام داشتم یعنی فقط قرص ضد افسردگیو قرص خواب میخوردم همششششش خواب بودم از ریخت افتاده بودم از غذا افتاده بودم وضعم خراب بود تا اینکه دیگه گفتم هر جور که هست باید فراموشش کنم از اون وضع خودمو بکشم بیرون . فکر عمر از دست رفتم روانیم میکرد فکر خاطراتمون . ولی به خودم گفتم تا کیییی؟؟؟ تا کی تو گذشته زندگی کنم . دیگه بسه بس . برنامه کوه گذاشتم باشگاه نوشتم خرید میرفتم دوست پسر گرفتم . آهنگ شاد میزاشتم . جملات انرژی بخش میخوندم به خودم تکرار میکردم من خوشحالم من روز خوبی پیش رو دارم هر وقت قرار بود یاد عشقم بیوفتم ذهنمو کج میکردم و اینکه اولین قدم برای فراموظی بخششه خودمو اونو بخشیدم تا بتونم کنار بیام
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
کلهمشمارع وهرچی ازش داری دیلیت کن چاشغالی بوده شانس اوردی با همچین ادمی ازدواح نکردی چرا نیمه خال ...
ی بار بهش گفتم بیا ببینمت بعد دلش،نبود ب زور اومد یکی زد تو گوشم و رفت انقد بدی بهم کرد هرچی بگم کم گفتم اون روز اون مسیر خیابون و همش اشک ریختم امروز از اونجا رد شدم خاطرش افتاد یادم
ی بار بهش گفتم بیا ببینمت بعد دلش،نبود ب زور اومد یکی زد تو گوشم و رفت انقد بدی بهم کرد هرچی بگم کم ...
این حس تو وابستگی عزیزم .... طبیعی هستش تاچن ماه ارع هروقت وسوسع شدی بدی هاشو بیار جلو چشمات کم کم سرد میشی ازش چنکبتی بوده همیشع همینطور بوده دخترای خوب عاشق پسرای بد میشن
بچه ها میشه برام دعا کنین 😔خیلی زندگی بدی داشتم خیلی ،بهم خیانت های زیادی کرد از فامیل خودش گرفته تا هرزه های.... رفیق باز بود مشروب خور بود بچه ننه بود قهر میکرد دیگه نمیومد اختیارش خودش نداشت مادرش داشت اخلاق نداشت کلاهبردار بود آخرم با اجبار و به زور برد مهریمو بخشیدم بعد ماه بعدش دادخواست طلاق داد بی ابروم کرد همه جا مثل سگ پرتم کرد بعدم زود زن گرفت اونم کی دوست سابقم رو😔 نمیدونم عدالت خدا کجاست مگه نمیگن اشک یتیم عرش خدا رو به لرزه در میاره، پس چرا کاری انجام نمیده چرا برام چرا من یتیم باید این همه سختی بکشم.... الان که ورشکست شدیم زیر خط فقر رفتیم منو خانوادم داغونم فقط میخوام یه دعای خیر و خوب برام کنین یا یه صلوات بفرستین خیلی داغونم خیلی...🥺😔