2777
2789
عنوان

کیا گل یوکا دارن

5002 بازدید | 20 پست

یساله گل یوکا دارم خدودا ۶ ماهه روز به روز زردتر و مریضتر میشه، برگای خشکشو میکنم باز خشک میشه، خاکش خوبه، دوهفته یبارم کود آهن میدم ، چیکارش کنم خوب شه؟

کاربری دست من و خواهرم🌸🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کود آهن ماهی یکبار بده لازم نیست زیاد  مشکلش چیه دقیق بگو تا بهت بگم

برگاش زرد شده و خشک میشه مثل چوب میکنم باز خشک میشه داره از دست میره

کاربری دست من و خواهرم🌸🌸

ما داریم ولی کلا کاریش نداریم خودش رشد میکنه برگای پایینیش زرد میشه از بالا درمیاره

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
برگاش زرد شده و خشک میشه مثل چوب میکنم باز خشک میشه داره از دست میره

ابیاریت منظم هست؟ خاک باید کامل خشک شه بعد آب بدی نور آفتاب مستقیم بهش نمیخوره؟ آب به راحتی از گلدون خارج میشه و آب زید گلدونی رو خالی میکنی حتما؟

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
نورش خوبه . شاید زیاد بهش اب میدی. خاکش تست کن اندازه دو بند انگشت خشک باشه آبیاریش کن .  باید ...

نمیدونم شاید ریشش پوسیده

چندوقت ببار آب بدم؟

کاربری دست من و خواهرم🌸🌸
ابیاریت منظم هست؟ خاک باید کامل خشک شه بعد آب بدی نور آفتاب مستقیم بهش نمیخوره؟ آب به راحتی از گلدون ...

آب زیر گلدونی رو نمیتونم خالی کنم سنگینه ، دوبتره جذبش میشه

کاربری دست من و خواهرم🌸🌸
ابیاریت منظم هست؟ خاک باید کامل خشک شه بعد آب بدی نور آفتاب مستقیم بهش نمیخوره؟ آب به راحتی از گلدون ...

الان حاش کنار پنجره هست، بذارمش تو بالکن؟

کاربری دست من و خواهرم🌸🌸
نمیدونم شاید ریشش پوسیده چندوقت ببار آب بدم؟

بستگی به محیط و دمای خونه ات داره . باید خاکش تست کنی اندازه دو بند انگشت خشک باشه انگشتت داخل خاک فرو کن متوجه میشی . 

بعد ابیاری هم باید آب از گلدان خارج بشه 

آب زیر گلدونی رو نمیتونم خالی کنم سنگینه ، دوبتره جذبش میشه

برگشت آب زیر گلدونی باعث پوسیدگی ریشه میشه احتمالا یه دلیلش همینه 

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم