2777
2789

الان یه تاپیک دیدم انگار میان 

یه سوال ، ادرس ها یا شماره هایی که واسه معرف میدیم رو میان ؟؟؟ یا میان مثلا از اپارتمانمون تحقیق میکنن

یا از مدرسه راجب دوستام میپرسن ؟؟؟ دوست من بی حجابه ولی خودم چادریم چیکار کنم 

تمام ارزوی من فرهنگیانه دارم از استرس میمیرم نکنه یکقت از هنسایه ها بد بگن چون تازگی با یکی دعوا کردم سر شلوغ کاری بچش 

❤️❤️❤️

خواهر من نزدیک سی سال پیش تربیت معلم میخوند اومدن تحقیق

الانم‌میان فکر کنم

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی به شهرت داره بعضی جاها فقط میرن مدرسه تحقیق برای من اومده بودن مدرسه فقط. ولی برای یه سری دیگه که جاهای دیگه بودن خونه هم رفته بودن ولی کم. معرف هارو برای من زنگ نزدن

عزیزم قطعا برای تحقیقات میان ولی دعواهای همسایگی مد نظرشون نیست(مگر اینکه همه بد شما رو بگن) بلکه بیشتر روی طرز لباس پوشیدنتون  و اینکه تو خونه شلوغ و پر دعوا هستید یا خیر مانور میدن

گر نگهدار من آنست که من میدانم.... 
عزیزم از مدرسه بود یا همسایه ؟ اونایی که خودتون ادرس دادین بودن معرف ها یا بقیه و اینکه چیا پزسیدننن

ازآموزشو پرورش بازرس اومد ازخودم سوال پرسید بعد چندروز اومده بودن ازهمسایه ها هم پرسیدن 

ینی دریاره دوستام هم میپرسن چیکار کنم تو مصاحبه بگم دوست میشدم تا تغییرشون بدم ؟ 

از مدیر پرسیدن منو

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

عزیزم از مدرسه بود یا همسایه ؟ اونایی که خودتون ادرس دادین بودن معرف ها یا بقیه و اینکه چیا پزسیدننن

ازآموزشو پرورش بازرس اومد ازخودم سوال پرسید بعد چندروز اومده بودن ازهمسایه ها هم پرسیدن 

عزیزم من خودم چادری بودم ولی صمیمی ترین دوستم بی حجاب اون ممکنه مشکل ساز بشه چیکار کنم 

نه 

صمیمی ترین دوست منم شل حجاب بود 

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷