2821
2789
عنوان

غذای بچه گربه

7001 بازدید | 45 پست

سلام دوستان من یک هفته ای هست یک بچه گربه حدود دوماهه رو پیدا کردم بهش شیر گاو میدادم و گوشت چرخ کرده الان اسهال شده خیلی نگرانشم بنظرتون غذای خونگی چی بهش بدم؟تحقیق کردم فهمیدم نباید شیر گاو بهش میدادم..

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

کونشو باید با پنبه خیس هی پاک کنی  و.... اینستا داری؟؟خیلی پیج هست برای مراقبت از گربه  و ...

الان دیگه اونقدری بزرگ شده که خودش جیششو بکنه اخه

اره اینستا دارم

اولا ببرش دامپزشک بیینه مریضی داره یا ن .اگ داشته باشه درمان بشه که ب شما منتقل نشه.بهش باید شیر خشک بدون لاکتوز مخصوص توله گربه بدی .طرز استفاده تو دامپزشک بت میگن .حتما کنارش باید خاک باشه همراه آب .خاکش رو هم از دامپزشک میتونین تهیه کنین

سلام گلم من خودم بچه گربه بزرگ کردم دو بار ک بی مادر بودن  و آواره .هر سوالی داری بپرس عزیزم را ...

سلام عزیزم مرسی😍😍

خب الان این حدود دوماهه الان عکسشو میزارم بهم بگو بهش چی بدم ک اسهال نشه

اولا ببرش دامپزشک بیینه مریضی داره یا ن .اگ داشته باشه درمان بشه که ب شما منتقل نشه.بهش باید شیر خشک ...

پس باید حتما ببرمش دکتر....فردا حتما این کارو میکنم

کنارش خاک گذاشتم دوسه باری تو خاکش جیش کرده ولی الان دیدم ک چون اسهال بوده حیونی نرسیده ب ظرف خاک ک بره اونجا جیش کنه

گربه ک من نگه میدارم اینم دو ماهشه میشه تقریبا.اسحال نداره .بهش شکلات و کاکائو و شیرینی جات اصلا نده .بهش میتونی گوشت پخته شده بدی از ته مونده های غذاتون اما استخون ریز نداشته باشه و غذای خشک مخصوص گربه هم می‌تونی تهیه کنی خیلی خوبن.بهش میتونی ماست و پنیر بدی 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز