2777
2789
عنوان

فردا عقدمه 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 5079 بازدید | 223 پست

واااای 

مبارکه عروس خانم ای جانم عروسمون خوشحالم هست 

انشالله خوشبخت وسفید بخت شی 

همه دختر خانوما خوشبخت شن 

خدایا شادی را به دلهای مردم کشورم عطا کن💕.              الهم عجل لولیک فرج🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارکه ولی چرا وسط هفته

اخه عشقم ماموریت داره دو هفته دیگه برمیگرده 🥺

پس فردا حرکت میکنه یعنی یک روز بعد عقدمون 

از همین الان دلتنگش شدم 🥺❤

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡
توتالاره؟مبارکه

اره تو تالاره😍

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡
خوش به حالت عزیزم برا منم دعا کن با عشقم ازدواج کنیم با هم😍😍😍

چشم عزیزم 😍

مبارک باشههه انشالله خوشبخت بشین و به پای هم پیر بشین🎊🎊🎊🎊🎉❤️❤️

سر سفر ه عقد اگه دوس داشتی واسه اینکه بخت منم وا بشه و ازدواج کنم دعا کن لطفا اسمم فائزه اس😓🙏

..! 𝓫𝓮 𝔂𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯‌                                                      

مبارکت باشه عزیزم انشالله خوشبخت بشید تورو خدا تورو به جون عزیزت سرسفره عقد من و دعا کن امسال اگه صلاحمه یه ازدواج خوب و بدون پشیمونی  نصیبم بشه اسمم فاطمه شرایطم خیلی سخته هرچقدرم دعا و چله میگیرم فایده نداره انگار خدا من و نمیبینه شاید شما دلت پاک باشه تورو به جون عزیزت دعام کن

روزهای سخت قیمت آدم های دورت و معلوم میکنه🤞
اخی مبارکه  چرا وسط هفته حالا

اخه عشقم میره ماموریت دیگه نمیتونه یک روز دیگه