2777
2789
عنوان

فردا عقدمه 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 5078 بازدید | 223 پست

واااای 

مبارکه عروس خانم ای جانم عروسمون خوشحالم هست 

انشالله خوشبخت وسفید بخت شی 

همه دختر خانوما خوشبخت شن 

خدایا شادی را به دلهای مردم کشورم عطا کن💕.              الهم عجل لولیک فرج🤲

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مبارکه ولی چرا وسط هفته

اخه عشقم ماموریت داره دو هفته دیگه برمیگرده 🥺

پس فردا حرکت میکنه یعنی یک روز بعد عقدمون 

از همین الان دلتنگش شدم 🥺❤

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡
توتالاره؟مبارکه

اره تو تالاره😍

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡
خوش به حالت عزیزم برا منم دعا کن با عشقم ازدواج کنیم با هم😍😍😍

چشم عزیزم 😍

مبارک باشههه انشالله خوشبخت بشین و به پای هم پیر بشین🎊🎊🎊🎊🎉❤️❤️

سر سفر ه عقد اگه دوس داشتی واسه اینکه بخت منم وا بشه و ازدواج کنم دعا کن لطفا اسمم فائزه اس😓🙏

..! 𝓫𝓮 𝔂𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯‌                                                      

مبارکت باشه عزیزم انشالله خوشبخت بشید تورو خدا تورو به جون عزیزت سرسفره عقد من و دعا کن امسال اگه صلاحمه یه ازدواج خوب و بدون پشیمونی  نصیبم بشه اسمم فاطمه شرایطم خیلی سخته هرچقدرم دعا و چله میگیرم فایده نداره انگار خدا من و نمیبینه شاید شما دلت پاک باشه تورو به جون عزیزت دعام کن

روزهای سخت قیمت آدم های دورت و معلوم میکنه🤞
اخی مبارکه  چرا وسط هفته حالا

اخه عشقم میره ماموریت دیگه نمیتونه یک روز دیگه