2777
2789
عنوان

شده تا حالا این حد مستاصل شده باشید

172 بازدید | 12 پست

خیلی گرفتاریام زیاد شدن نمی دونم طلسمه چشم و نظره ,هرچی هست ربطی به من نداره که بگید تصمیم اشتباه یا اینچیزا نیست, اینقد گره به کارام افتاده وحشتناک اصلا باور کردنی نیست نمی دونم چکار کنم ,فوق العاده کلافه ام ,چی بنظرتون میرسه ,چکار کنم خواهشا اگه راهی بنظرتون میریه بگید دریغ نکنید😘😘

همه چیز بهم ریخته است

می شه یه حمد و صلوات مهمونم کنید 🍀🌱✨🌿💚 برای مردم سرزمینم آرامش، شادی ،سلامتی  ، و *تمرکز روی زندگی خودشون* رو از خدا خواستارم 😇نی نی سایت همه چیز نیست ،یه سایته واسه وقت گذراندن اضافی  اما منتهی کسانی هستن که تنها جایی که می تونن ادعای هویت و بزرگ بودن کنند همین جاست 😇   هرچیزی در تاپیک ها کاربران می گن یعنی چیزی که می خوان بگن و تصمیم با خودشون هست پس اینکه بعضی ها حس کارگاه گجت بودن می گیرن و احساس بزرگ بودن که چیزی فهمیدن ، همش فیکه 😄 صبر چیز خوبیه تقویتش کنید  و با هم دیگه تو تاپیک ها دعوا نکنید 🌱✨ آدما براساس درد هاشون به بقیه آسیب می زنن اما دوست عزیز دیگران که نباید تاوان چالش ها و مشکلات تو رو بدن 🤩  می گما بعضی ها خیلی بیکارن منتظرم تا من تاپیک بزنم بیان دعوا کنند 😂😂😂😂😂😂 می خوای شماره بدید من خودم بهتون پیام بدم که کی تاپیک زدم ☺️😉بیکاری بد دردیه باعث می شه سرت تو زندگی بقیه (تاپیک های بقیه چرخ بخوره) 😪😂 تفنگی که شما داری باهاش حمله می کنی پلاستیکه 😁 ما دوره های عملیش ‌‌واقعیش رو پاس کردیم 😜 کسی که گناه کنه می خنده وارد آتش می شه درحالی که گریه می کنه ✨🌱🍀🌿💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صبح بعد از بیدار شدن از خواب بدون صحبت با کسی. ۴ قل و آیه الکرسی مدام بخون شب قبل خواب که بعدش حتی ۱ کلمه هم صحبت نکنی همین کارو کن ۴۰ روز.

به طور شگفت آوری گره هات باز میشه

تیکر بارداری نیست تیکر عروسیمه
یا جنا توکارات دخالت میکنن یا شیاطین  وگرنه مطمئن باش مشکل از تصمیمای تو نیست 🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️

بله دقیقا ,می دونی راجع به , بهم ریختگی چی حرف میزنم که وصلا تصمیم من درش دخیل هست یا نه?

یا جنا توکارات دخالت میکنن یا شیاطین  وگرنه مطمئن باش مشکل از تصمیمای تو نیست 🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️

مثلا همین ورود تو به این تاپیک ,از این نوع موارد که اصلا ربط به تصمیمات من نداره ,میایی یه جایی مشورت و نطر میخوایی که شاید یکی یه تجربه ای پیشنهادی بگه انجامش حالتو بهتر کنه ,یکی دست و رو نشسته میپره اظهار فضل نداشته میکنه, در حالی که میتونست چندنفر دیگه از قبیل اون دوستایی راهنمایی کردن وارد تاپیکم شن ,پس میبینی نحسی و بدبیاری خیلی جاها ربطی به تصمیمات شخص نداره 

مثلا همین ورود تو به این تاپیک ,از این نوع موارد که اصلا ربط به تصمیمات من نداره ,میایی یه جایی مشور ...

😂😂😂😂ببین قشنگ طرز فکرت همونیه ک حدس میزدم.‌‌..

تو ک نظر ی کاربرو انقدرررر بزرگ میکنی  و اینجوری تفسیر میکنی کاملا مشخصه الان اگ یکی بهت دروغ بگه لابد میشینی فک میکنی این میتونست ب من راست بگه پس من چقد بدبختم این زندگی پر از نحسیه 

در صورتی ک اصلا ب این نگاه نمیکنی ک الان ما قرن ۲۱ هستیم و وقتی میای  از طلسم و دعا میگی قطعا چند نفر جبهه میگیرن 

خواهشا ب اتفاقات زندگیت فک کن بجای دعای نادعلی خوندت

•🦋•   
😂😂😂😂ببین قشنگ طرز فکرت همونیه ک حدس میزدم.‌‌.. تو ک نظر ی کاربرو انقدرررر بزرگ میکنی  و ...

بله نادعلی میخونم چون نگین پادشاهی میخوام ,نه شرت فروشی😊, 

واینکه دلیل نمیشه هرچع قرن جلو بره واقعیتها رو انکار بشیم نیروهای ماورایی وجود دارن و اثبات شدن ,بعید میدونم با این معز کوچکت بدونی شیخ بهایی کی بود چی میگفت و کتاباش چیا بودن و ...بگدریم از اون قبل تر و بزرگتر ائمه , البته مغز تو تو همون حوالی شرت بیشتر نیست فک کنم, بعد هم بله کاربر کوچیکی مثه تورو بزرگ نمیکنم , چون حد و لیاقت من در حد حضور نحسهایی مثل تو نیست شاکیم ,چون زندگی من قبل اینجور نبوده ,از وجود کوته فکرایی مثل تو خالی بود الان گره و نحسی افتاده سر و کله اینجور کم ارزشایی پیدا شده ازرافم خب معلومه شاکیم😁