2777
2789

۳۰هفتمه وچندهفتس ک باانجام کاراخیلی زیرشکمم دردمیکنه وهمچنین سوارموتورک میشم ورفتم جای ماماهمراه میخواستم ورزش کنم ک دردداشتم وگف ورزش نکن بروجای دکتر.

وامروزرفتم پیش دکترومعاینم کردوگفت بچه پایینه و۲هفته استراحت مطلق داشته باش وب بعدشم کارای سنگین نکن...

یعنی نبایددرحدکارای خونم انجام بدم جاروشستن ظرف و...؟؟؟

بااینک بارداری اولمه کلاباردومه میرم جای دکتروخداروشکرمشکل خاصی هم نداشتم...

چیکارکنم تواذیتم‌کارای خونرم شوهرم انجام نمیده .

خیلی سردرگمم نمیدونم چیکارکنم .دوسدارم زایمانم طبیعی باشه نمیدونم ک خوبه یانه؟؟؟

ازتجربیاتتون بگین 🌼🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم سی هفتمه دکتر بهم استراحت داده ولی مجبورم دیگه کارای خونه رو خودم انجام میدم ولی با احتیاط و آروم . وسیله سنگین جا به جا نکن .. طول سرویکست چند بود؟

خیلی عوض شدم از اعصابم اصلا سراغی نیست.....کاربر قدیمی ام 

یعنی ازمایشا و سونوهات ندادی؟ 

من اشتباه دیدم یانه سوار موتور شدی؟! 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

استراحت مطلق یعنی فقط برا سرویس رفتن از جان بلند بشی.راعایت کن حالا این همه خونت و زندگیت مرتب بوده چی شده یه مدت هیچ کاری نکن مخصوصا جارو کردن.

تو زیبا ترین هدیه ای خدایی دختر قشنگم .من هر روز عاشق بودن با تو میشم و تو هر روز زیبا از از قبل . کیمیا جونم مامانی و بابایی هرکاری برا خوشبختی و آرامش تو میکنن.خدای خوبم به همه ای چشم انتظارا یه فرشته ای ناز بده مراقب دختر ناز منم باش.

کار خونه اشکال نداره در حدی که خستت نکنه یعنی یه دفعه ای نکن خورد خورد انجام بده 

سوار موتور به هییییییییچ وجه نشو اگه ماشین ندارین تاکسی بگیر تا میتونی به هفته های آخر بکشون که بچت نارس به دنیا نیا 

پله هم به هیچ وجه 

پیاده روی به هیچ وجه 

ورزش اصلا فقط دو هفته آخرت برو ورزش 

غذاهای باد دارو نفخی اصلا نخور تل میتونی به خصوص آش ترش

حبوباتتو از شب قبل خیس کن که برات بهتره 

ایشالله به سلامتی زایمان خوبی و به موقع داشته باشی منو هم دعا کن باردارم بچم سالم و به موقع دنیا بیاد

آدما چهار دسته‌ان:یا ممدن یا علی یا فاطمه یا زهرا                بقیه دوستای اینان😐😕😂
یعنی ازمایشا و سونوهات ندادی؟  من اشتباه دیدم یانه سوار موتور شدی؟!

چرراانجام دادم همرو.بهداشتم میرم مرتب. ولی همش فکرمیکنم کم کاری کردم .نمیدونم.

اره سوارموتورمیشدم 😢

یعنی ازمایشا و سونوهات ندادی؟  من اشتباه دیدم یانه سوار موتور شدی؟!

چرراانجام دادم همرو.بهداشتم میرم مرتب. ولی همش فکرمیکنم کم کاری کردم .نمیدونم.

اره سوارموتورمیشدم 😢