2777
2789
عنوان

جهیزیه🥺😔

| مشاهده متن کامل بحث + 4375 بازدید | 266 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ماشین لباسشویی 15 یخچال 30 مبل 30 گاز فر دار 15 فرش 10 جارگبرقی 5 وسایل برقی آشپزخونه 25 کلا ...

من. ماشین لباسشویی ۲۰ مبل حذف کردم فرش حذف کردم  اجاق گاز ۱۰  جاروبرقی۳ وسایل برقی در حد دوازده زدم ک ۱۷۰ شد☹️😶

خدایا شکرت
ظظرفشویی ک کلا نمیخام بخرم یخچال با شوهرمه

خوب انقدر بالا حساب کردی 🙁🙁

مختصر و مفید بخر ولی با سلیقه بیشتر تو چشمه

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

خوااااهشا دستای باباتو ببوس و بهمون قدری که داری فقط بخر و با دل خوش و خوشحالی بخر و باغرور به شوهرت بگو دستشون درد نکنه تو این اوضاع جهاز میدن .واز پدرت و مادرت تشکر کن و بگو دعاتون کنن..وفقط لبخند بزن

چیا رو حساب کردی؟؟؟

اجاق گاز. استکان و پارچ و لیوان . قندون .قوری و ظروف پذیرایی و آرکوپال و کارد و چنگال و قاشق چنگال و قابلمه.سفره.تی وی. ساعت دیواری.چمدون.فلاسک. جا حبوبات.حا ادویه. ظروف پیرکس.حوله.وسایل حموم. خرده ریزای اشپزخونه.اسیاب.سرویس ملاقه.سرویس پلاستیک. لباسشویی. پتو. پرده و پارچه های تشک وملحفه و روتختی و ایناو اینجور چیزا

خدایا شکرت
خوااااهشا دستای باباتو ببوس و بهمون قدری که داری فقط بخر و با دل خوش و خوشحالی بخر و باغرور به شوهرت ...

اره با وام ازدواجم میشه یچیزایی خرید...در کل گرونی بیداد میکنه خدا کمک کنه به همه

يَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَيْديهِمْ
من. ماشین لباسشویی ۲۰ مبل حذف کردم فرش حذف کردم  اجاق گاز ۱۰  جاروبرقی۳ وسایل برقی در حد د ...

وسایل برقی جارو برقی و گاز رومیزی و یخچال..ی غذا ساز بردار بقیه واجب نیست...ی اسیاب کوچیکم بردار 

يَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَيْديهِمْ
قرار نیست همه عین هم باشن به کسی جواب پس نده اصلا نگو چی خریدی هرکی هم گفت بگو چیزیهای که صلاح بدونم ...

اوونکه اره ولی اینجا رسمه مهمون های عروسی میان جهیزیه رو میبینن تو خونه عروس بعد مراسم

خدایا شکرت
2790
2778
2791
2779
2792