2777
2789
عنوان

جهیزیه🥺😔

| مشاهده متن کامل بحث + 4375 بازدید | 266 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

میشه توضیح بدی چطوری مبلو با بخارشو تمیز کنم

سریاش عوض میشه یه سری داره مخصوص مبل و درزای باریکه مبل من چوبش منبت کاری شده بخوام با دستمال منبت کاریاشو تمیز کنم چندروز طول میکشه اما با بخارشوی تو ۵دقیقه تمیز میشه

ساید ۳۵ خوبه ۴۵ ایی ها دوتا در داره به نطرم بخاطر یه در اصافه ده تومن بیشتر بدی ارزش نداره 

عه دوتا ساید نبود شاید چون قیمتش بیشتر بود دقت نکردم اگه ساید ۳۵ باشه حتما ساید برمیدارم 

مرسی 🌹♥️

اره بابا بعد این خانم با 285ملیون که 115 میلیونش هم انگار تو ارزونی ها خرج کرده میگه هیچی نمیشه خری ...

۱۱۵ میلیون دیروز وامازدواجم واریز شده ک هنوز خرج نکردم قبلا سهتومن خرید کردم فقط هنوز قراره خرید کنم.

کاش ۲۸۵ داشتم همه چیوکامل میتونستم بگیرم که

خدایا شکرت
۱۱۵ میلیون دیروز وامازدواجم واریز شده ک هنوز خرج نکردم قبلا سهتومن خرید کردم فقط هنوز قراره خرید کنم ...

اول بزرگارو بگیر وسایلی ک تو چشم تره نری پولتو خرج دکوری و چیزای بیخود کنی بخاطر چشم هم چشمی

من با اینکه پول داشتم اصلا دکوری نخریدم به نظرم دکوری خونه رو مثل سمساری میکنه

گرون حساب کردی برای وسایل اولیه ، تازه تی وی و بخاری با پسر هست ، یه یخچال ساده ۱۷، یه فرش ۱۰ , گاز ...

تی وی با منه یخچال و فرش با شوهرم یازم ی فرش با منه من لیستی ک. حساب کردم قیمتاش از قیمتایی ک گفتین خیلی کمتر زدم که ولی۱۷۰ شد☹️

خدایا شکرت
2790
2778
2791
2779
2792