2777
2789
عنوان

جهیزیه🥺😔

| مشاهده متن کامل بحث + 4375 بازدید | 266 پست

اگه رسم دارین که بگو داماد چندتا تیکه بزرگارو‌بخره

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خدا کمکت کنه سعی کن وسایل بزرگ بخری که بیشتر تو چشم هست مثل یخچال و فرش و تلویزیون وسایل هم ایرانی بخر که کمتر هزینه کنی وسایل سفره هم کم کم خودت تو زندگی بخر یه سریهاش هم برات کادو میارن

قبلا چی خریدی،؟ برقیا همه رو نخر

مبل ساده بخر در حد بیست تومن.

تی وی ده تومنی

لباسشویی دو قلو سه تومنی

فرش دوتا نه متری هشت تومن

تایپیک مانکن های زیبا...عضو گروه نارنجی....شروع برنامه لاغری از تاریخ ۱۴۰۱/۳/۱۸......وزن شروع ۷۴ ....هدف اول ۶۹.....هدف دوم۶۴...هدف سوم ۶۲...هدف چهارم ۶۰... هدف نهایی ۵۸✨💫💫💫💫🤩به امید خدا💯..............
من فقط واجب ها رو خریدم تو هم واجب ها رو بخر اول مثل یخچال لباسشویی تی وی گاز فرش تخت خواب مبل

خخب دیگه واحب هاست فقط اونم بعضی واجبا مثل فرش و موکت و بخاری رو حساب نکردم

خدایا شکرت

والا فامیل ما رسم که ۵ قلم با داماد باشه 

معمولا هم یخچال فریزر و تلویزیون و ماشین لباسشویی و یه تخته فرش و گازه

گر نگه دار من آن است که من میدانم... شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.  

با هزار مکافات 

خودمم سرکار میرفتم 

سعی کردم چیزای گرون نخرم 

یعنی در اصل جهیزیه سلیقه پولمه نه خودم 

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

والا من موقع خرید جهیزیه مشکل مالی نداشتم چیزایی ک خواستمو تهیه کردم شما ک شرایطت فرق میکنه سعی کن ض ...

اان شاالله سلامت باشی عزیزم.

من تو واجباتش موندم وگرنه غیرواجبارو حذف کردم😔

خدایا شکرت
2790
2778
2791
2779
2792