2789

مامانم میگه کاش مث سریال مسافران رامبد جوان مام روزی سه تا قطره میخوردیم جا غذامون

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منظورت دونه اناره دیگه؟همه فصلی انار نیس که ما سرخ که شد ،پیازم با ادویه و رب سرخ میکنیم،اب میریزیم ...

ممنونم حتماامتحان میکنم👌👌👌

💜💚انسان بودن زیاد سخت نیست کافیست مهربانی کنی زبانت که نیش نداشته باشد و کسی را نرنجاند وقتی برای همه خیر بخواهی همین انسانیت است💚💜
ای جوووونم🥰   هیتلری شامل سیب زمینی سرخ شده ،نمک‌،پودر سیر .. تخم مرغ رو میریزی روش و هم میزن ...

وااااا 😐نمیشد بگی سیب زمینی با تخم مرغ نمیدونی چقدر سرچ کردم واقعا  که

میشه دعا کنید خدا یه بچه بهم بده صحیح وسالم ممنونم   من مطمئنم خدا بهم یه بچه میده به همین زودی ،خدایا شکرت میدونم حواست هست
وخسته کننده شده آدم چقداخه میخوره

دقیقا. شام هم لوبیا گرم میخام بزارم. قبلنا گوشت ارزون بود بیشتر غذاهامون گوشتی بود الان گرون شده سعی میکنم غذاهای ارزونتر بپزم

میشه برا رسیدن ب خواسته دلم یه صلوات مهمونم کنی... ❣اللهم صل علی محمد وآل محمد❣
متاهلی؟، بچه داری؟ 

اره دارم اینا هم نمیخورن اندازه نهار شام درست میکنم ناز میکنه یکی اون تکراری نمیخوره اخرشم باید خودم اندازه ۶ نفر تا ۳ روز غذای تکراری بخورم نخورن از گشنگی کسی نمرده خرت پرت زیاد میخورن حالا بیام نگران شکم اینا هم باشم حوصله داری  

من نه منم نه من منم😎
برای همسر و دخترم هیتلری درست میکنم  خودم فراپه مخصوص

یه جوری گفتی فکر کردم خارجی رفتم تاپیک  هاتم خوندم 

میشه دعا کنید خدا یه بچه بهم بده صحیح وسالم ممنونم   من مطمئنم خدا بهم یه بچه میده به همین زودی ،خدایا شکرت میدونم حواست هست
عه منم از خودم ی چیزی شبیه همین در اوردم     سیب زمینی رو نگینی خرد میکنم بعد تو قابل ...

من اینو حتما درست میکنم برا بچه هام 

پرروزی باشید عزیز

فقط حیدر امیرالمومنین است                                           اللهم عجل لولیک الفرج