2789
اقده دلم بادمجون میخاد بچه هام نمیخورن هوس کردم شما گفتید

فدات شم بپز

پسرمنم البالو پلو نمیخوره شوهرمم خوشش نمیاد میپزم

برا پسرمم دمپخت میزارم😑

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فدات شم بپز پسرمنم البالو پلو نمیخوره شوهرمم خوشش نمیاد میپزم برا پسرمم دمپخت میزارم😑

الان گلو درد دارم بهتر بشم درست میکنم عزیز

فقط حیدر امیرالمومنین است                                           اللهم عجل لولیک الفرج
من اینو حتما درست میکنم برا بچه هام  پرروزی باشید عزیز

فدات  خیلی خوبه بچه هام بیشتر ب ظاهر غذا نگاه میکنن اینم ک شبیه  پیتزا میشه روشم سس بعضی وقتا مث چارخونه میریزم بعضی وقتا چشم و دماغ اینا 🥲😅

اتفاقا چند روز پیش تکرار اون قسمتو میداد.منم همین فکرو میکردم😂😂😂

هعییی

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

🤭🤣🤣🤣🤣🤣 نه دیگه نمیشد !  من یک عمر به این نام صداش کردم 😁

حلا لت نمیکنم🥲

میشه دعا کنید خدا یه بچه بهم بده صحیح وسالم ممنونم   من مطمئنم خدا بهم یه بچه میده به همین زودی ،خدایا شکرت میدونم حواست هست
الان گلو درد دارم بهتر بشم درست میکنم عزیز

افرین ب تو

حلا لت نمیکنم🥲

جااااان من چرا آخه ؟!!! ایندفعه با این اسم صداش کن ببین چقدر مزه اش بهتر میشه 😉 باهاش سبزی خوردن یا سالاد شیرازی هم سرو کن . من اغلب غذاهای ساده درست میکنم .. اما اسمهای جذاب براشون میزارم و خیلی خیلی قشنگ سرو میکنم .. حتی نیمروی ساده رو 

جااااان من چرا آخه ؟!!! ایندفعه با این اسم صداش کن ببین چقدر مزه اش بهتر میشه 😉 باهاش سبزی خوردن یا ...

شوخی کردم عزیزم  فدات  چشم

میشه دعا کنید خدا یه بچه بهم بده صحیح وسالم ممنونم   من مطمئنم خدا بهم یه بچه میده به همین زودی ،خدایا شکرت میدونم حواست هست
من سوپ گزاشتم بپزه  شبا حاضری میخوریم ظهرا غذا درست میکنم

#سوپ_شام_نیست‍ 😥