2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

غذا بخور یا چیز شیرین خنک پهلوی چپ بخاب . ضمنا از دو‌هفته دیگه تکوناش مهمه از الان زیاد زوم نکن چون ...

به نظرت جاش تنگ اذبت میشه؟به خاطر پسرم خیلی خم و راست میشم هنوزم از توالت ایرانی استفاده میکنم بهش فشار میاد؟

به نظرت جاش تنگ اذبت میشه؟به خاطر پسرم خیلی خم و راست میشم هنوزم از توالت ایرانی استفاده میک ...

الان که اصلا جاش تنگ نیست . من هفته ۳۱ هستم الان حس میکنم تاره یذره جاش تنگ شده و تا نافم اومده . 

منم خم و راست زیاد میشم. کار سنگین یا کار زیاد نمیکنم اما موقع آشپزی فقط ۱۰۰بار خم میشم. من کلا چند ساله فقط ار توالت فرنگی استفاده میکنم . نمیتونم ایرانی. سعی کن دیگه از فرنگی استفاده کنی

الان که اصلا جاش تنگ نیست . من هفته ۳۱ هستم الان حس میکنم تاره یذره جاش تنگ شده و تا نافم اومده .&nb ...

سر پسرم ماه آخر توالت فرنگی  استفاده کردم سر این بارداریم از همین الان لگنم درد میکنه نشستن و بلند شدن برام سخته همش امروز و فردا میکنم میخوام صندلی بخرم ولی استفاده کنم استرسم کمتر نمیدونم از توالت ایرانی استفاده کردم گوش پسرم شکسته بود یا ربط نداره.چه مکافاتیه این بارداری همش استرس