2777
2789

تو هوای افتابی ادم باید دلش بگیره؟

دلم میخاد برگردم ب بچگیم وقتی ک تابستون میرفتم دریا شنا میکردم بعد پامو میزاشتم رو شنای گرم 

اگه بچه دارین بهش بگین قشنگ لذت ببره ارزو نکنه بزرگ شه

من ارزو کردم بزرگ شم ولی الان دارم فکر میکنم ی نفرین بزرگی ب خودم کردم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه بودم تابستون  موهام رو خیس میکردم و ساعت ها زیر نور خورشید می‌نشینم تا موهام خشک بشن خیلی اینکار برام لذت بخش بود . در آخر هم داداشم با کتک اینکه مغزت آب شده میاوردم خونه .ولی بازم دوران خیلی خوبی بود 

شادی هیچ وقت نمیاد در خونه رو بزنه که تو بخواهی تحویلش بگیری ، باید خودت برا خودت به وجودش بیاری

یه کتری کن یه تغییری یه حرکتی

همه چیز این جهان در حال حرکته؛ تو هم باهاش هم فرکانس شو حرکت کن

خدایا تو را شکر می گویم چرا که هر روز بهترین ها را وارد زندگی من می کنی.🤲
شادی هیچ وقت نمیاد در خونه رو بزنه که تو بخواهی تحویلش بگیری ، باید خودت برا خودت به وجودش بیاری یه ...

قشنگ بود حرفت ولی من ارادشو ندارم

داغون تر از اون چیزی ام ک فکرشو کنی دوست دارم فقط ی لحظه برگردم عقب

قشنگ بود حرفت ولی من ارادشو ندارم داغون تر از اون چیزی ام ک فکرشو کنی دوست دارم فقط ی لحظه برگردم ع ...

گذشته ها گذشته؛ حالتو دریاب؛ یه روزی این حالت غمزده تان تموم میشه، تو صبر داشته باش و توکل به خدا کن: اگه اعتقاد داری ذکر و دعاهایی هست که حال دلتو تسکین میده

من حس میکنم افسردگی گرفتم 

حست رو می‌دونم و درکت میکنم 

اما تا نخوای نمیتونی خودت رو تغییر بدی . تو همین حال باقی میمونی 

سخته تغییر کردن اما شدنیه . خدا نکرده اگه همینطور بمونی یه روز حسرت برگشتن به همین روز ها رو میخوری 

من خودم الان حسرت برگشتن به سه سال پیش رو میخورم که خیلی افسرده بودم . و زندگی الآنم خیلی وابسته به اون دوران بود 

منم قبل عیدی شده بودم یه مرده متحرک؛ نمی دونم از کجا و چی شد؛ ولی به احتمال زیاد از چشم زخمه

سعی کن با حسود جماعت روبرو نشی

اذکار نماز اول وقت خیلی مهمن