2777
2789
عنوان

اهدای جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 986 بازدید | 91 پست
نمیشناسم  اگه میشناسید بهم بگین

نه نمیشناسم عزیزم

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

دختر شده نمی خوای؟؟؟؟؟؟؟؟؟ عصر جاهلیت نمرده. و نخواد مرد. قلبم درد گرفت

دختر دارم   چی میگی  دوباره اومدین تو  هدف اصلی تاپیک رو بکشین به انحراف   گفتم بدم نیازمند  یا اگه میخواد پول بده    ندم به بیمارستان بفروشه 

دختر شده نمی خوای؟؟؟؟؟؟؟؟؟ عصر جاهلیت نمرده. و نخواد مرد. قلبم درد گرفت

آخه عزیز دلم گفتم بریزم دور   بعد گفتم نکنه این بیمارستان بره بفروشه  بعد الکی به من بگه ریختم دور   بدار خودم بدم به کسی   والا به اینجا هیچ اعتماد ندارم دیگه  گفت هزینت ۱۷تومن  حالا شده ۳۸تومن   صمن اینکه ۱۵تا تخمک داشتم چرا ۸تا جنین شد   قلبم چرکین شده نسبت به این بیمارستان

داعون شدم  تا الان فعلا۳۱   ۷تومنم هزینه انتقال   🙄  بیپارستان بهمن گ ...

چند تا جنین تشکیل شده عزیزم؟

یه سوال دارم ، توی همون ماه که تخمک کشی میشیم میشه انتقال هم چند روز بعدش باشه یا باید یکی دو ماه زمان بگذره؟

من هیچوقت اهدا نمیکنم 

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر میبرم ، دانشجو ام (دیگه نیستم ترم ۷ انصراف دادم تا مسیری که نصفه ول کردمو تا تهش برم بله میخوام پرونده کنکورو ببندم تا دیر نشده⏳روز ۴ام )(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

آخه عزیز دلم گفتم بریزم دور   بعد گفتم نکنه این بیمارستان بره بفروشه  بعد الکی به من بگه ر ...

17 تومن گفته راست گفته. بعد نزدیک 20 میلیون برای تعیین جنسیته. بعد از تعداد اون تخمکها ، اونهایی که گریدشون عالی هست رو برمیدارن. ممکنه بعضی ها تخمک خوب و سالمی نبوده باشن. اما حتما به یه نیازمند اهدا کن. به واسطه نده.

تعیین جنسیت  

عزیزم برا تععین جنسیت چقد هزینت شده ؟

💙 خدایا به تو توکل کردم خداجونم مواظب زندگیم باش 💙 بهترینهارو برامون رقم بزن 💙یه صلوات برا خوشبختیم میفرستی 😍 اگه فرستادی مرسی 😍خدااایا عااااشقتم خدایا شکرت بخاطر همه چی