2777
2789
عنوان

سکته مغزی

568 بازدید | 23 پست

سلام 

میشه کمکم کنید؟ 

مادرم چند سال پیش دریچه میترال قلبشو ترمیم کزد 

عید رفته بودیم شمال تو راه سکتع مغزی کرد 

تو ساعت طلایی امپولو زدیم و رفع شد یعنی لخته رفت ولی دو زوز توی ایسیو بود 

از همون روز چهارم غذا خورد و دستو پاشو تکون داد ولی سمت چپ بدنش حس نداشت کلا 

الان چون قلبش مشکل داشته وارفارین مبخوره 

راه میره خودش تنها کاراشو انجام میده دست چپش و راه رفتنش یکم مشکل داره فقط خافظه اشم خداروشکر خوبه  

ولی سه تا مشکل خیلی بد داره مدام میگه دست و پام و گردنم درد میکنه و داغه و میسوزه و گز گز میشه 

و اینکه تو فیزیوتراپی یه دکتز نفهم براش طب سوزنی به گردنش زد از اون موقع درد داره گردنش و خشک شده جوری که اصلا نمیتونبم به سمت چپ صورتش و گردنش و دستش دست بزنیم میگه سوزن سوزنس میشه و میسوزه

مشکل سومش اینه که تا گوشی و میگیره دستش یا کسی کنارش با گوشی کار میکنه بدنش و سرش درد میگیره و ی حال بذی میشه

این درد دستو پاش و گردنش کسی میدونه کی خوب میشه؟ اصن داغ شدن دست و پا جریانش چیه 

از وقتیم مرخص شده ی قرص چزبی میخوزه ی قرص معده و وارفارین 

الان دوماه شده که سکته کرده 

توروخدا کمک کنید 

مطمئنید که نجات‌دهنده در آینه است؟؟بابا این یارو خیلی یجوریه 😐

سلام پدر منم سکته مغزی کردن.

این درد تا اخر باهشون بود

به خاطر فعالیت نداشتن ماهیچه هاست.

انشالله بهتربشن

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام پدر منم سکته مغزی کردن. این درد تا اخر باهشون بود به خاطر فعالیت نداشتن ماهیچه هاست. انشالله ...

یعنی دردس خوب نمیشه؟

مادر منم سکته مغزی کردن🥺😢  برای مادرت آرزوی سلامتی میکنم 🙏 میدونم چه دردی رو تحمل میکنه

بعد خوب شدن؟ 

من همه ی زندگیم مادرمه انقدر که مهربونه مثل فرشته هاس ی شب داشتم باش شوخی میکردم که تو خودتو لوس میکنس یهو زد زیرخ گریه گفت من انقدر درد ذارم به شما نمیگم انقد دردام زیاده منو مسخره نکنید 

انقد زدم تو سر خودم گریه کردم 

تمام موهام ریخت ۱۰ کیلو لاغر شدم بعد سکته مامانم تازه دکتر گفته خوب بشه باید دریچه میترال قلبشو عمل کنه یعنی عمل باز 

مامان منم ۶۰ سالشه 🥺

فکر نمیکنم. ولی با مسک قابل تحملتر میشه. انشالله زود زود خوب بشن

مادرم نمیتونه مسکن بخوره بخاطر وارفارین که میخوزه

به اعصاب آسیب وارد آمده 

باید بهترین دکترها و بهترین داروها اگر گیر آوردید و بهترین فیزیوتراپ را پیدا کنید در کنارش بهترین تغذیه برای بیماران سکته مغزی، امید هم باید بهشون داد 

یه اکیپ وارد می خواد که دنبال و پیگیر این کارها باشه تا طرف به حالت عادی برگرده 

مادر منم سکته مغزی کردن🥺😢  برای مادرت آرزوی سلامتی میکنم 🙏 میدونم چه دردی رو تحمل میکنه

خدا مادرتو نگه داره ❤️

مادرم نمیتونه مسکن بخوره بخاطر وارفارین که میخوزه

دستگاه ماساژور بگیریدو براشون ماساژ بدید.

پدرمنم وارفارین و والسارتان و انسولین و اپرامین و ....استفاده میکردن ولی پزشک بهشون مسکن ضعیفم داده بود

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز