2821
2789
عنوان

استرس دارم

54 بازدید | 9 پست

سلام من خیلی بی دلیل استرس میگیرم بنظرتون علتش چیه تپش قلب دارم اصن بی قرارم نمیتونم یه جا بشینم همش راه میرم دلشوره دارم هفته ای یکبار این حالت برام پیش میاد 

خودم هفته بعد امتحانام شروع میشه و دخترمم میخوام ببرم ثبت نام مدرسه ولی مطمئنم که بخاطر اینا نیس چون دخترم باهوشه خودمم همه درسامو خوندم و بلدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب بخاطر چیز های منفی و استرس و اضطرابه اینارو از خودت دور کن

آخه بی دلیله حتی گاهی مثلا اون روز خیلیم شادم هیچ چیز منفی نیس که نگرانم کنه ولی یهو تپش قلب میگیرم بی قرار میشم نمیدونم چطور بی قراریمو توصیف کنم 

آخه بی دلیله حتی گاهی مثلا اون روز خیلیم شادم هیچ چیز منفی نیس که نگرانم کنه ولی یهو تپش قلب میگیرم ...

دمدمی مزاجی

همش به خاطر اینا هست همش حس منفی

استرس و منفی رو از ذهنت بریز بیرون

از قدیم گفتن نابرده رنج گنج میسر نمیشود مزدان گرفت جان برادر که کار کرد  
ترست از چیه از چه اتفاقی میترسی  که رخ بده برات

الان هیچی تو ذهنم نیس که نگرانم کنه ولی اکثرا ترس این که مثلا یه روز شوهرم و دخترم کنارم نباشن یا خیلی وقتا همش میگم نکنه شوهرم بهم خیانت کنه حتی همه چیز تو ذهنم شکل می‌گیره

همش توهم اینکه خیانت کنه تو خیالمه شاید بعد ساعت ها فکر کردن یهو عاقل بشم و بگم نه بابا اون بیچاره که اهل این چیزا نیس ولی فردا دوباره همون حتی اگه یه روزم ب هیجی فکر نکنم استرس ناخوداگاه بهم وارد میشه