2777
2789
عنوان

درست کردن ماهی

176 بازدید | 12 پست

برا شب می‌خوام شوید پلو با ماهی درست کنم 

هر وقت ماهی را سرخ میکنم خیلی خشک میشه شوهر منم یه جوری باید همه چی آبدار باشه،🤭 

این سبزی چیه کنار ماهی سرخ میکنم میزارن ؟؟؟!

میشه یه کمی پیاز یا گوجه باهاش سرخ کنم ادویه بزنم 

گمان می برم که اگر خداوند ، صد هزار گونه خنده می آفرید اما رسم اشک ریختن را نمی آموخت ، قلب حتی تاب ده روز تپیدن را هم نمی آورد…

اگه شوید پلو درست میکنی دیگه سبزیش چیه بذار تو زعفرون و آبلیمو و پیاز و فلفل سیاه بمونه بعد آرد و زردچوبه و فلفل قرمز مخلوط کن ماهی رو بغلطون توش سرخش کن😶

با آدمای خوب، بد تا نکنین اینا دل جبران کردن ندارن، بعدا خودِ خدا باهاتون حساب میکنه ها🪴⛈

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ماهس سرده و گوجه هم سرده 

گشنیز سرخ کن و طعم دار کن و بذار کنار ماهی

جوونی سن خامی و خطاست ...ببخش حسین 💔    همیشه ببخشش از بزرگتراست ...ببخش حسین💔       رضایتت ، رضایت خداست ...ببخش حسین 💔         به خونه برگردیم خونه آغوش حسینه مگه نه؟  به خونه برگردیم خونه بین الحرمینه مگه نه؟     سرنوشتی رو که نگات میسازه دوست دارم ...  هر چی که منو یاد تو میندازه دوست دارم ...مثلا دریا رو واسه کشتی نجات دوست دارم  ....  من پر پرواز رو تا میام به کربلات دوست دارم ...پسرم رو وقتی که میفته روی پات دوست دارم ....من بخاطر حرمت دنیا رو دوست دارم ... واسه دیدنش امروز و فردا رو دوست دارم ...مثلا شبها رو واسه دیدنت تو خواب دوست دارم ... بچه نوزاد رو واسه نوزاد رباب دوست دارم ...😢 حالمو تو هفته، شب جمعه ها خراب دوست دارم  ❤❤ حب الحسین اجننی .... عشق منی عشق منی ❤❤  

برنج هم میتونی سفید درست کن که گشنیز و شوید زیاد همخوانی نداره

جوونی سن خامی و خطاست ...ببخش حسین 💔    همیشه ببخشش از بزرگتراست ...ببخش حسین💔       رضایتت ، رضایت خداست ...ببخش حسین 💔         به خونه برگردیم خونه آغوش حسینه مگه نه؟  به خونه برگردیم خونه بین الحرمینه مگه نه؟     سرنوشتی رو که نگات میسازه دوست دارم ...  هر چی که منو یاد تو میندازه دوست دارم ...مثلا دریا رو واسه کشتی نجات دوست دارم  ....  من پر پرواز رو تا میام به کربلات دوست دارم ...پسرم رو وقتی که میفته روی پات دوست دارم ....من بخاطر حرمت دنیا رو دوست دارم ... واسه دیدنش امروز و فردا رو دوست دارم ...مثلا شبها رو واسه دیدنت تو خواب دوست دارم ... بچه نوزاد رو واسه نوزاد رباب دوست دارم ...😢 حالمو تو هفته، شب جمعه ها خراب دوست دارم  ❤❤ حب الحسین اجننی .... عشق منی عشق منی ❤❤  

ی روش من دراوردی دارم بخاطر پسرا چون مهمه سرخ نشده بخورن

ماهی میگو تو مواد میخوابونم بعد تو سیخ کوچیک میزنم ک نپاشه موقع پخت

پیاز کف تابه میچینم ماهی رو پیازا سیخ میگو روی دم سیخ ماهیا😆 در میزارم بخار پز بشه وسطای پخت زعفرون دم کرده میریزم یکم

خاموش کردم اب نارنج روشون میریزم

قبل پختم تو تابه ادویه و پودر سیر میریزم

خوب میشه ما دوس داریم بقول پسرم اینجوری اب خورشتم داره

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
من همیشه گوجه با سیب زمینی سرخ میکنم بدون گوجه اصلا نمیتونیم بخوریم خشک میشه

جدا سرخ میکنی یا روی ماهی می‌ریزی 

گمان می برم که اگر خداوند ، صد هزار گونه خنده می آفرید اما رسم اشک ریختن را نمی آموخت ، قلب حتی تاب ده روز تپیدن را هم نمی آورد…
ی روش من دراوردی دارم بخاطر پسرا چون مهمه سرخ نشده بخورن ماهی میگو تو مواد میخوابونم بعد تو سیخ کوچ ...

ممنون ،🌹

الان چند تا از راهکارهای دوستان را انجام میدم ببینم چی میشه