روز تولدتون چه توقعی از عزیزترین ادم زندگیتون دارید؟
همسرِ من فقط تبریک گفت
دوساله ازدواج کردیم هر دوسالشو سوپرایزش کردم ولی اون هیچی
ب نظرتون طبیعیه ک از دستش ناراحتم؟
قابل بحث ندارم سخنی،خاموشم | و در این یخ زده ایام هیاهویم نیست | گرمی و شوقم نیست ، بودنم پوشالیست رگ عمر عزیز میزند ، لیک ، درونش خالیست🖤💔 ما یادمون نمیره🙌
به جای ناراحتی از این به بعد مثل خودش باشید تا عذاب نکشید
"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
من توقعاتم بالا رفته چون هر بار توی رستورانی خانه باغی چیزی سوپرایزم میکنه 😍
میدونی چرا ورزش میکنم ؟ چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی... نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش .... و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡
باهاشون صحبت کنید که دوست دارید چیزی بیشتر از تبریک باشه
اما گذشته اون روزا،گذشته اون شبا...حالا دنیا اینجوریه،اینجوری که تو هم باید تموم بشی برام.از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم...اگر قراره دوستت نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا.من پرنده میشم،تو شاه ماهی...من تموم میشم،تو شروع.خوشبحال دنیا که تورو داره طفلک من،که ندارمت...اما طوری نیست،فقط۳۷ ثانیه طول میکشه تا تموم بشه نداشتنت
دلم میخواد بهشون بگم ناراحت نباشید مهم نیست آدمای فیک بهتون چی میگن به این فکر کنید که ما همیشه حمایتتون می کنیم مهم نیست بقیه چی بگن در چه شرایطی باشید ما همیشه پشتتون هستیم پس لطفا خوب غذا بخورید و خوب بخوابید و خوشحال باشید چون لبخند شما باعث قهقه ما میشه... گاهی شرایط باعث میشه نخوام زندگی کنم از قیافه خودم بدم بیاد از اینکه چنین زندگی دارم متنفر بشم ولی بدون من بخاطر دیدن تو هم که هست زنده میمونم. بیاید با هم همچون دیوانه ها زندگی کنیم🎭🪐🫂🦋🐈🖤🐭😺🌥⛅ با افتخار یک کیپاپر و کیدرامرم 💜🍜
قابل بحث ندارم سخنی،خاموشم | و در این یخ زده ایام هیاهویم نیست | گرمی و شوقم نیست ، بودنم پوشالیست رگ عمر عزیز میزند ، لیک ، درونش خالیست🖤💔 ما یادمون نمیره🙌
شوهرم دوستشو اورد خونه باهم قلیان کشید تو یه اسمس هم به من تبریک گفت ...منم صبر کردم روز تولدش عین چی اصلن به روم نیاوردم ک مثلن تولدشه..خودش بهم گفت بیا یه استوری برام درست کن بذارم تو اینستاگرامم
به جای ناراحتی از این به بعد مثل خودش باشید تا عذاب نکشید
من دوس دارم خوشحالیشو ببینم روز تولدش ولی اون هیچکاری نمیکنه
من توقعاتم بالا رفته چون هر بار توی رستورانی خانه باغی چیزی سوپرایزم میکنه 😍
خوشبخت ترین باشی عزیزم
از نظر من اره بایدم ناراحت بشی وقتی شما زحمت میکشی واسه تولدش اونم باید زحمت بکشه اگر بنا ب اینه چون بیرون کارمیکنه یادش نمیمونه ک کادو بخره پس زنم توی خونه کارمیکنه و وقت بیرون رفتن و کادو خریدن نداره من جای توبودم روز تولدش ی پیام ساده میفرستادم تا بدونه کار زشتی کرده