2777
2789
عنوان

پیام دادن شوهر

527 بازدید | 19 پست

خانمای عزیز لطفاً هرکدوم موضوع براتون جالب نیست یا میخواید مسخره کنید میتونید نظر ندین و کسایی که دوس دارن نظر بدن مرسی

راستش شوهر من برای یه کاری رفته تهران چند دیشب رفت تا سه چهار روز دیگه نمیاد، کلا انگار اشتیاقی نداره ب پیام دادن یا زنگ زدن، یعنی ی بار می‌گفت تو نامزدی برای اینکه طرفو ب دست بیاری زیاد پیام میدیم بهش بعد ازدواج دیگه تمومه این کارا!!حالا از دیشب که رفته فقط من پیام دادن رو شروع میکردم مثل ادمم که پیام نمی‌ده داری حرف میزنی می‌ره جواب پیام یکی دیگه رو میده یا زود زود آفلاین میشه

رفته خونه دوستاش اونجا، ظهر ساعت دوازده آخرین پیامو دادیمو خدافظی کردم از اون موقع سه چهار بار آنلاین شده هیچ پیامی نداده منم بهش پیام ندادم گفتم چرا من اینقدر خودمو سبک کنم

دیگه دارم دیوونه میشم این چه زندگیه زنو شوهر و اینهمه رودربایستی و رقابت

شوهرای شمام انقدر پر مدعا هستن؟

نمیدونستم زندگی متاهلی اینقد مشکلات داره😥

اتاق روانشناس امن ترین ملجا برای خستگان است⛓      «در همه چیز زیبا باش!دوستی ات٬عشقت٬اخلاقت٬رفتارت حتی در دوری زیبا باش🌱🌵
نمیدونستم زندگی متاهلی اینقد مشکلات داره😥

آره بابا بخدا ازدواج یه هندونه سر بستس نمی‌دونه چی ب تورت خورده تا زمانی که کار از کار نگذره باید شانست خوب باشه یه مرد خوب و احساسی که واقعا دوست داشته باشه بیاد تو زندگیت

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

نه عزیزم،کم پیش میاد من پیام بدم یا بزنگم،اغلب از طرف شوهرمه

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

عزیزم سخت نگیر .الان اونجا سرش شلوغه.

یه سیاست زنانه اینه که اگه شوهر دوبار زنگ زد شما یبار زنگ بزنید.اگه برات کادوی ۱۰۰ هزارتومنی خرید شما برا اون ۵۰ هزارتومنی بخری .یعنی کلا همه چی نصف کارای اونو انجام بدی.

اگه پیام نداد شمام نده.فقط درحد تماس که احوالشو بپرسی کافیه.

نه عزیزم،کم پیش میاد من پیام بدم یا بزنگم،اغلب از طرف شوهرمه

آفرین به شوهرت منم همه کسایی که اطرافم دیدم بیشتر شوهره مشتاقه برا زنگ زدن و پیام دادن 

ولی من انگار هیچ شانسی تو زندگیم نداشتم

ما بعد ازدواج از خانواده ها ۱۲ ساعت دور شدیم گاها من بیست روزی میمونم خونه مامانم صبحا پیام صبح بخیر میدیم نزدیک ظهر زنگ بعد از اینکه از سرکار اومد یا زنگ یا یکم پیام بعد تا عصر استراحت میکنیم حرف نمیزنیم بعد تا خواب چندبار تلفنی تمام...دوره دوستی و نامزدی شده تا ۵ صبح پیام میدادیم الان من خودمم اعصاب پیام اینا ندارم خب چه کاریه واقعا هم عاشق همیم ولی الان ساعتها پیام دادن مسخره میاد بنظرمون

عزیزم سخت نگیر .الان اونجا سرش شلوغه. یه سیاست زنانه اینه که اگه شوهر دوبار زنگ زد شما یبار زنگ ...

والا بخدا از دیشب که رفته فقط من پیام دادم بهش 

صبحم خودم زنگ زدم بهش دیگه اون بهم زنگم نزده برا زنگ زدن درکش میکنم شاید نتونه جلو دوستاش حرف بزنه پیام که می‌تونه بده منم دیگه از ساعت دوازده نه زنگ زدم نه پیام

درسته امیدوارم شوهر منم هم نظر شما باشه

بخدا شاید حساس شدی شاید خیلی هم دوست داره اما مثل ما حس پیام بازی نیست تا برگرده شما هم حسابی خوشبگذرون گاها دوری زن و شوهر لازمه با دوستات برو بیرون با خانوادت وقت بگذرون