2777
2789
بهم گفت از پوره سیب زمینی و هویچ و برنج مارک پرارین از داروخانه بگیرم و بدم و سرلاک برنج نستله روزی سه وعده اینا رو بدم بعد از سه هفته هم بلدرچین و سیب زمینی و برنجو بپزم و سوپ کنم و بدم به پسرم شما از شروع غذای کمکی چه تجربه ای دارید. چی یا می دادید؟
خدایا، برای نعمتی که بهم دادی فقط می تونم بگم شکرت و پسرمنو حفظ کن. خدایا به همه منتظرا فرزند سالم و صالح عطا فرما 
سلام مینا پس میخوای شروع کنی من گذاشتم برا همون پایان 6 ماهگی فعلا بهش فکر هم نمیکنم
یا نُورُ یا بُرهَانُ یا مُبینُ یا مُنیرُ یا رَبِّ اِکفِنِی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ اَسئَلُکَ النَّجاة یَومَ ینفخ فِی الصُّورِ

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلااااااام رها :) دوست جونی ها همه جمعن دلم براتون تنگ شده بود نمیای تو گروه ما رها جونی؟ گروه وایبرمون
یا نُورُ یا بُرهَانُ یا مُبینُ یا مُنیرُ یا رَبِّ اِکفِنِی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ اَسئَلُکَ النَّجاة یَومَ ینفخ فِی الصُّورِ
دوستان رفتید؟ من دارم با خودم حرف میزنم عایا
سلااام صبا جون. دلم تنگ شده براتون. من خیلی وقت کنم روزی ١٠ دقیقه بیام اینجا. آخه خیلیییی درگیرم. نینیم هم کولیک داره هم رفلاکس. خودمم که اگه یادت باشه زایمان افتضاحی داشتم. هنوزم بخیه هام میسوزه و درد دارم
سلام دوستای گلم هفته پیش بردم دکتر فقط 100 گرم اضافه کرده بود وزنش 8 کیلو بود دکتر گفت دیگه کمکیشو شروع کن الان یک هفتس بهش سرلاک و پوره اماده می دم خیلی استقبال کرده و دوست داره و خوب می خوره ماشاالله منم به دکتر گفتم زوده گفت نه شروع کن
خدایا، برای نعمتی که بهم دادی فقط می تونم بگم شکرت و پسرمنو حفظ کن. خدایا به همه منتظرا فرزند سالم و صالح عطا فرما 
اگه وزن گیریش کم بوده لازم بوده حتما شروع کنی قبلا ها درمانگاه ها یه دفترچه میدادن همه چیز درباره غذای کمکی توش بود نمیدونم الان هم میدن یا نه.
رها درخواست دوستی برات فرستادم قبول کن شماره بفرست.ایمیل هم میذارم برات
ببخشید مینا ما اینجا داریم سخنرانی میکنیم منم باید برم دکتر انگاری هنوز بخیه هام مشکل دارن