2777
2789

ببر طلا فروشی همونجا میچینشون

💕🌱برای‌سلامتی‌آقاامام‌زمان(عج)صلوات‌بفرستین🌱💕.                                                                                                                 ❤یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخوام بفروشم پولش کمتر در میاد ؟

چندگرمن

خیلی دوست دارم یه سری تغییرات درون خودم ایجادکنم.استارت تغییرات مثبت 11فروردین1401😄اگه  زدم زیر قولم میام اینجامینویسم که شماها دعوام کنید که عهدم وشکستم😄😃اگه امضام وخوندی وحوصله داشتی بپرس فندق سر قرارت هستی یانه اگه نبودم دعوام کن😄😲😓فندق سرقرارش نبود ولی از18فروردین دوباره تصمیم گرفتم پای عهدم بمونم.چون زدم زیرقولم هرکی امضام وخوند.یادآوری کنه که این سری سر قولم بمونم😄😄(اینجانب فندقی بااراده که تو تصمیمیش موفق شد👏👏)❤❤
۱۶

16ضربدر 1500کن 

قیمتش درمیاد

خیلی دوست دارم یه سری تغییرات درون خودم ایجادکنم.استارت تغییرات مثبت 11فروردین1401😄اگه  زدم زیر قولم میام اینجامینویسم که شماها دعوام کنید که عهدم وشکستم😄😃اگه امضام وخوندی وحوصله داشتی بپرس فندق سر قرارت هستی یانه اگه نبودم دعوام کن😄😲😓فندق سرقرارش نبود ولی از18فروردین دوباره تصمیم گرفتم پای عهدم بمونم.چون زدم زیرقولم هرکی امضام وخوند.یادآوری کنه که این سری سر قولم بمونم😄😄(اینجانب فندقی بااراده که تو تصمیمیش موفق شد👏👏)❤❤
من امشب تعویض کردم ۶تا النگو دادم ۴۶ تومن  ۶تا برداشتم ۴۶و ۷۰۰  البته فامیل بود با ما خی ...

میدونی چند گرم دادی چند گرم گرفتی؟

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده