2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونقدری برام مهم نیست فقط کنجکاوبدونم چی تو دلمه😂

ایشالله که سالم باشه 

سونو ان تی رفتی ؟

میشه واسه سلامتی نی نی منم صلوات بفرستین ،ایشالله سالم دنیا بیاد 🥰😘😘🙏🙏🙏😷خدایا تنها امیدم تویی ،ناامیدم نکن
ن هفته دیگ قراره برم

منم‌ چهارشنبه وقت سونو دارم 

خیلی هم استرسشو دارم

میشه واسه سلامتی نی نی منم صلوات بفرستین ،ایشالله سالم دنیا بیاد 🥰😘😘🙏🙏🙏😷خدایا تنها امیدم تویی ،ناامیدم نکن
تو دوس داری چی باشه

منم فرقی نداره واسه خودم 

ولی  شوهرم بیشتر پسر 

منم‌ چهارشنبه وقت سونو دارم  خیلی هم استرسشو دارم

منم روزارو میشمارم تا وقتش بشه برم خیلی دیر دیره سونو ادم ی وقت فکر میکنه نکنه رشد نکرده یا چیزای دیگ کاش همش ادم بره سونو 😞من وزنم کم کردم خیلی نگرانم

منم روزارو میشمارم تا وقتش بشه برم خیلی دیر دیره سونو ادم ی وقت فکر میکنه نکنه رشد نکرده یا چیزای دی ...

اره والااا 

کاش خودمون تو خونه دستگاه سونو داشتیم و هروقت میخواستیم ،سونو میکردیم خودمونو 

ن بابا مردا اولش میگن پسرا اونقدم دوس ندارن ایشالله ک هرچی هست سلامت باشه فقط

نمیدونم والاا  فعلا که اینو میگه 

منم یه سونو معتبر که بیشتر جنسیت هارو تو ۱۲هفته درست گفته ،پیداکردم و میخوام برم پیش اون

اره والااا  کاش خودمون تو خونه دستگاه سونو داشتیم و هروقت میخواستیم ،سونو میکردیم خودمونو  ...

عمم سال پیش باردار بوده میگف سه ماهت ک تمومشه فک کنم هروقت بری بهداشت ی دستگاه هست با اون ضربانشو میتونی حس کنی اینطوری خیلی خوبه

ن بابا مردا اولش میگن پسرا اونقدم دوس ندارن ایشالله ک هرچی هست سلامت باشه فقط

مرسی عزیزم همچنین شما

عمم سال پیش باردار بوده میگف سه ماهت ک تمومشه فک کنم هروقت بری بهداشت ی دستگاه هست با اون ضربانشو می ...

اره اینو دیدم میگن ولی خودشو دیدن بهتره😂