2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم حدتو نگه دار زیاد نرو خونشون 

درسته یکجا هستین ولی بازم طوری رفتار کن ک هرسری میری اونجا مثل مهمون باشی 

سعی کن دعوا یا بحثی اگ با شوهرت داشتی جوری مدیریت کنی ک نفهمن 

مثل ی همسایه عادی برخورد کن

💚🌻کاش تیکرم واقعی بشه

کاش نمیساخت منم شوهرم اولش دیگه چون کلی خرج کرد ساخت گفتگ عب ندااره حدو مرز نگه میدارم نشد که نشد هروز ی داستان ی بحث الان دیگه کارد ب استخونمون رسیده میخاییم بریم بیرون رهن کنیم جم کنیم بریم

من چند وقت یبار دعوتشون کنم

تا یسال ک تازه عروسی کسی انتظار نداره 

بعدشم طوری رفتار نکن ک یبار رفتی یبار اونا بیان هر۳بار ک اونا دعوت کردن تو یبار دعوت کن

البته خودشونم زیاد نمیان احتمالا میگن اول زندگیشونه خرجشون زیاد نشع

💚🌻کاش تیکرم واقعی بشه

دریک کلا میگم جنگ بزرگی در پیش داری 

مبارزات طولانی!

کاش میرفتی یجا اجاره میکردی

من ۸ سال از بهترین سالهای جوانی و عمرمو در جوار مادر شوهر حروم کردم 

من در آستانه ی چند سالگی ام؟؟؟؟با احتساب روزها ؛صد سال خسته...باحتساب شب ها؛هزار سال منتظر ...وبااحتساب  عشق؛سال هاست که مُرده ام....

شاغل دانشجو یا کار دیگه ای بلدی؟

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..
دریک کلا میگم جنگ بزرگی در پیش داری  مبارزات طولانی! کاش میرفتی یجا اجاره میکردی من ۸ سال از ...

عزیزم ببخشیر ولی نترسونید

اینجوری با فکر خراب و پیش‌زمینه بد وارد اون خانواده میشه

و هر‌ چیزی رو بد برداشت میکنه و باعث ناراحتی میشه

من خیلیا رو دیدم نزدیک بودن

با هم خوب بودن و راضی

بستگی به خانواده داره

همه مثل هم نیستن

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..

تو ی ساختمون زندگی کردن بیشتر به رفتار مادرشوهر بستگی داره بنظر من 

ولی شما خودتم خیلی حد و مرز نگه دار

نه محبت زیادی کن که بعدا انتظاری داشته باشی

نه زیادی بی محلی کن که حرف دربیاد

فک کن با غریبه همسایه شدی 

واسه غریبه مگه تو همه چیش دخالت میکنی؟ نه

فقط اگه خودش کمک بخواد یا مشکلی براش پیش بیاد دخالت میکنی اینم همونه فک کن غریبس

اگه میتونین اونجا رو بدین اجاره،برید جای دیگه

بعدا پشیمون میشی اگه اینکارو نکنی،و بعدهم دیگه دیر شده

هر کی نزدیک مادرشوهر بوده پشیمون شده

مخصوصا اگه شوهرت یکم حتی بچه نه نه باشه