2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم

102 بازدید | 11 پست

حس میکنم برا هیچکس مهم نیستم حتی برا خانوادم شاید تقصیر خودمه که دلم انقد صافه با این همه بدی باز کینه به دل نمیگرمو باز میرم سمت آدما حتی خواهرام بارها بهم گفتن ما اصن از تو خوشمون نمیاد تو خودتو هی به بهونه های مختلف میاری بهمون میچسبونی حس میکنم بیرون از خونه داخل خونه فامیل دوست آشنا برا هیچکدومشون ارزشی ندارم حتی اگه روزی بمیرم شاید خیلی بخوان گریه کنن یه ماه برام ناراحت باشن اینارو میگم چون هیشکی سراغمو  نمیگیره وقتی نباشم دوست صمیمی دیگه سراغمو نمیگیره میدونید چرا چون من کینه ای نیستم هر چقدم بدی کنن در حقم بازم میرم سمتشان باشون حرف میزنم 🙃

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آخی....خب کلا رونده زندگیتو باید عوض کنی...ببین حالا که اینجوری میکنن توام اصلا هیچوقت هیچ کسو تحویل نگیر.و سرت فقط تو کاره خودت باش.اصلا هیچوقت نخواه سر صحلتو با کسی باز کنی حتی با خواهرت.فاصله بگیر از همشون مطمئن باش با این فرمون اوضاع بهتر میشه....

انقد تنهام که هر کار کنم نمیتونم این اخلاقم تغییر بدم

خب خودتو یه جوره دیگه سرگرم کن....مثلا فیلم کتاب سینما پارکی جایی.مثلا من تا بیکار میشم فیلم میبینم سریال میبینم رمان میخونم.اصلا هم آدما برام مهم نیستن.یا با یه دوسته باشعور باش