2777
2789

نه بعضی  لغتا هم فرق داره 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در تلفظ fluency و صحیح بودن مهمه 

نه لحجه 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!

ببین مصلن بریتیش بین دوتا فعل and میاره Go and Study

امریکن نمیاره Go Study

بریتیتش ب اپارتمان میگ Flat 

امریکن میگ Apartment 

بریتیش r اخر کلمرو مثل ‌‌paper تلفظ نمیکن 

امریکن قروقاطی میگ hodge podge 

بریتیش hotch potch 

اونی ک میگی فقط تلفظ میشه مثل اینا 

حتی تو الفبت دیگ ساده تر از این فک نمیکنم باشه 

بریتیش میگ زد 

امریکن میگ زی 

بریتیش ball و تقریبا میگ بُل 

امریکن میگ بال 

بریتیش میگ مَسِیج 

امریکن مِسِیج 

ولی فرقای زیادی باهم دارن ک فقط برای لهجه نیست یسری نکات هست ک فرق میکنه 

بعضی وقتا کلمه یا جمله کلن فرق میکنه و ...

ببین مصلن بریتیش بین دوتا فعل and میاره Go and Study امریکن نمیاره Go Study بریتیتش ب اپارتمان میگ ...

حالا من یه بخش کم و جزئیش گفتم و یکمم قروقاطی گفتم😂 خلاصه کلی منظورم اینک فقد تلفظ نیست

ببین مصلن بریتیش بین دوتا فعل and میاره Go and Study امریکن نمیاره Go Study بریتیتش ب اپارتمان میگ ...

مرسی عزیزم خیلی خوب توضیح دادی خیلی لطف کردی حالا من مثلا یه رمان برتیش بگیرم به مشکل برمیخورم؟مثل رمان هری پاتر؟

مرسی عزیزم خیلی خوب توضیح دادی خیلی لطف کردی حالا من مثلا یه رمان برتیش بگیرم به مشکل برمیخورم؟مثل ر ...

ن ب اونصورت ک ب مشکل نمیخوری چون اینا ک کاملن از هم متفاوت نیستن 

حالا یسری نکات متفاوت از هم دارن