2777
2789
عنوان

سرقت موبایل

60 بازدید | 4 پست

سلام خلاصه همشو میگم سه سال پیش گوشی خواهرمو دزدیدن یکبار زنگ زد بهش یه ادمی جواب داد ولی بار بعدی که زنگ زد گوشی خاموش بود بعد از اون رفت دنبال کارای ردیابیش جعبه گوشی رو هم برد و اینا تا مرحله ردیابی به مخابرات رفتن خوب اما مخابرات گفت سیم کارتش خاموشه برای همین نمیشه که ردیابیش کرد حالا درست و غلطشو نمیدونم..... حالا امشب من خیلی اتفاقی به شماره قبلی خاهرم زنگ زدم و بووق خورد سیمکارتی ک حتی یکسال پیش هم خاموش بوده یه خانمی برداشت گفت بله گفتم سلام گفت بله بله چون ترسیدم که نکنه شک کنه گوشیو قطع کردم حالا دوستان من از فردا بیفتم دوبارع دنبال همون پرونده قبلی میشه از طریق سیم کارت ردیابیش کرد0؟؟؟؟ مخابرات اینکارو میکنه؟؟؟؟ کسی تا حالا تجربه اینو داشته ک ردیابی کنن و پیدا بشه گوشی؟؟؟

من تو روزایی که داغون بودم گرمی اشکای گونم افکار پر پیچ و خم ذهنم آشفته حالی اعصابمو هیچکس ندید جز خودم. هیچکس بلندم نکرد جز خودم، پس به حرمت «خود خوبم» حتی اگه هزار بارم زمین بخورم بازم بلند میشم و بهترین موقعیت و میسازم😉😉😌🌜 آقایون درخواست دوستی ندید میفهمید؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای یعنی ممکنه واگذار شده باشه؟؟؟

من تو روزایی که داغون بودم گرمی اشکای گونم افکار پر پیچ و خم ذهنم آشفته حالی اعصابمو هیچکس ندید جز خودم. هیچکس بلندم نکرد جز خودم، پس به حرمت «خود خوبم» حتی اگه هزار بارم زمین بخورم بازم بلند میشم و بهترین موقعیت و میسازم😉😉😌🌜 آقایون درخواست دوستی ندید میفهمید؟؟؟؟
خط بعد يه تايم زمانى كه بدون استفاده باشــــــــــــــــــه مخابرات واگذار ميكنه

یعنی اول برم بپرسم به اسم کیه؟؟ اخه وات هم ندارع این خط