2777
2789
عنوان

خوشبختی یعنی....

495 بازدید | 39 پست

اخرشب ک ظرفارو میشوری..سینک رو میشوری و تمیز میکنی و ذستمال میکشی.از تمیزی برق بزنه🤣🤣🤣🤣🤣🤣خدایی قبول دارید ادم چقدر انرژی میگیره؟؟صبح ک پامیشی با یه سینک تمیز روبرو هستی

خدایا من نمیدونم چطوری، ولی #تو درستش کن..

خیلی حس خوبیه 

حتی الانم گفتی‌ حس خیلی خوبی گرفتم🤭😁

میشه یه صلوات برای شادی روح پدرم بفرستیدخدایا بابت صدای گنجشک ها شکرت 🐥خدایا بابت آسمون تمیزت خورشید زیبات غروب و طلوع شگفت انگیزت از تو سپاسگزارم🌅🌄🌅  خدایا بابت آدم های مهربونت از تو ممنونم 🧍‍♀️خداجونم برای کوه های زیبایت، ابر های سفیدت و طبیعت منحصر به فردت از تو سپاسگزاری می کنم🌃🌇  خدا جونم بابت تک تک‌نعمت هایت شکرت🌇🏙🌄🌅خدای مهربانم از اینکه ارحم الراحمین هستی و بنده های گنهکارت رو می بخشی  ازت سپاسگزاری می‌کنم💐🌹🌺🌱خدایا شکرت که هستی و برایم‌خدایی می کنی 🌿🤗 ای سرپرست و‌سرور من دوستت دارم و مرا ببخش که گاهی بودنت را فراموش می‌کنم❤💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا اشپزخونه ک تمیززز باشه خیلی خوبه

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

سینک من نفرین شده س همش ظرف کثیف تولید میشه

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!

تااااازه من بعد از این کارا قیمه م هم گذاشتم دیگه داره آماده میشه 

فردا فقط ی برنج بزارم 

ببین چ‌ خوشبحالم هست😂

الهی که همه بچها عاقبت بخیر بشن، عزیزای دل منم عاقبت بخیر ، سلامت و شاد باشن همیشه❤️
من هیچوقت شب ظرف نمیشورم میمونه صبح 

وای نکن این کارو...کلا از نظر قوانین فنگ شویی..اثر‌منفی میذاره و موج منفی تو خونه منعکس میشه...یکی‌تمیزی گاز یکی سینک خیلییی مهمه

سینک من نفرین شده س همش ظرف کثیف تولید میشه

میدونی گلم واسه منم ی مدت همیین بود 

راهکار بدم بهتون ...

واسه خودم ک جواب داده

الهی که همه بچها عاقبت بخیر بشن، عزیزای دل منم عاقبت بخیر ، سلامت و شاد باشن همیشه❤️

آفرین استارتر

اما بنظرم

خوشبختی یعنی سلامتی روحی وروانی و جسمی داشتن

میشه لطفاً برای شِفای بیمارمون ی صلوات بفرستید

اکه فرستادید میشه لایک کنید 

همه سلامت باشید ان شاء الله

لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  

تااااازه من بعد از این کارا قیمه م هم گذاشتم دیگه داره آماده میشه  فردا فقط ی برنج بزارم  ...

وای تو خوشبخت عالمی😅😅😅😅😅😅😅من این کارو شبایی ک فرداش شوهرم ناهارخونس انجام میده .خیلییی خوبخ..ادم تخت صبح روز بعد ک تعطیلی باشه میگیره میخوابه🤣🤣