دوهفته دیگه باید برم سونو ان تی میشه آخر هفته دوازده به نظرتون جنسیت بچه هم میتونه تشخیص بده برام جنسیتش فرقی نداره فقط کنجکاوم بدونم ویارم هم خیلی بده همش بالا میارم از چیزهای شور خوشم میاد کسیمثل من بوده ویارش جنسیت بچه ش چی بوده
لا حول ولا قوه الا بالله دخترم به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ان تی فقط احتمال جنسیت بچه رومیدن...که اکثر درست ...فک کنم دختره
شما هم ویارتون مثل من بوده من بارداری قبلیم اینجور نبودم ویارم به ترشیجات بود دخترم سه سالشه پس ویار به شوری دختر هستش درسته
لا حول ولا قوه الا بالله دخترم به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن