2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم غصه نخور هرمشکلی داری خدابزرگه توکل کن بهش حلش میکنه

یاارحم الراحمین مرسی که بی نهایت مهربونی  سپاسگذار توام..واسه سلامتی کوچولوی تودلم  اگ دوس داشتید یه صلوات بفرستیدامیدوارم لحظه به لحظه ی زندگیتون پر خوشبختی باشه الهی آمین

با خدا حرف بزن....

دستتو میگیره ، ماهم این دوران رو داشتیم ،فقط با خدا دردودل کن و ازش مدد بخواه ... قبلش به کمکش ایمان داشته باش...

آره یه وقتایی آدم دنباله ی گوشه تا فقط بشنوه اما سخته ممکنه قضاوت نابجا بشی... پس فقط با خودش حرف بزنید...با استغاثه و استغفار شروع کنید

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   
جان خواهری خودم سراپاگوشم

قربونت

کاش یکی بود ک حداقل بدون اینکه ادمو قضاوت کنه یا استرس وارد کنه پای دردو دل و رازهام مینشست

متاسفانه غیرممکنه همچین چیزی

همیشه تو خودم میریزم احساساتمو