2777
2789

چیشده

هرچقدر هم که گذشتتان آلوده باشد آیندتان هنوز حتی یک لکه هم ندارد💜🌌🌙زندگی هر روزتان را با تکه شکسته های دیروزتان شروع نکنید.!!💚🌱به عقب نگاه نکنید مگر اینکه چشم اندازی زیبا باشد.هرروز یک شروع تازه است.💛⭐هر صبح که از خواب بیدار میشویم،اولین روز از باقی عمرمان است.🌈یکی از بهترین راه ها برای گذشتن از مشکلات گذشته این است..❤️🍃که همه توجه و تمرکزتان را روی کاری جمع کنید که از خودتان در آینده برایش متشکر خواهید بود ! 💙✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نشندیم تا حالا اخه😐امیر خیز کجاست

امیر خیز یکی از محله های با اصالت تبریزه جانم...خونه ستارخان تو محله ماست...خیابان.شمس تبریزی دوه چی..اینا میشه.

تاپیک مانکن های زیبا گروه طلایی💛💛💛.یه تثبیتی بااراده😍😍😍.وزن اولیه 98 وزن تثبیت 66 .قد 158
امیر خیز یکی از محله های با اصالت تبریزه جانم...خونه ستارخان تو محله ماست...خیابان.شمس تبریزی دوه چی ...

اهاااا فهمیدم..اون قسمتا رو با همون دوه چی و شمس تبریزی میشناسم برا همون تعجب کردم

می‌آید،هر آنچه باید..🤍
امیر خیز یکی از محله های با اصالت تبریزه جانم...خونه ستارخان تو محله ماست...خیابان.شمس تبریزی دوه چی ...

ما طرف ائل گلی هستیم صدایی نشنیدیم

من از سال ۸۸ عضوم فقط کاربری قبلیم رمزش رو گم کردم  
اهاااا فهمیدم..اون قسمتا رو با همون دوه چی و شمس تبریزی میشناسم برا همون تعجب کردم

جیران سس اشیدین یا یوخ

..من تکم قوخورام.

تاپیک مانکن های زیبا گروه طلایی💛💛💛.یه تثبیتی بااراده😍😍😍.وزن اولیه 98 وزن تثبیت 66 .قد 158
ما طرف ائل گلی هستیم صدایی نشنیدیم

پس ترقه ای چیزی بوده ..

یوخ اشیدمدیم🤕🤕🤕 هساد اولماز قوخما

مرسی جانیم....ترقیدی حتما...