باران یعنی نقطه چین.......... تا خدا خدایاشکرت بابت همه چیز♡ مهم نیست که چند بهار در کنار هم زندگی کنیم،مهم این است که یادمان باشد عمرمان کوتاه است . در پایان زندگی،خیلی از ما خواهیم گفت: کاش فقط چند لحظه بیشتر فرصت داشتیم تا خوب به هم نگاه کنیم ! دلم برای دوستای دوران مدرسه خیلی تنگ شده خیلی 😔 چقدر زود بزرگ شدیم کاش هنوزم شادی این بود که زنگ تفریح بخوره توحیاط کنار دوستام بشینم یک دل سیر نگاهشون کنم ... فاطمه ♡مرضیه♡مرجان♡ فهیمه♡الهام♡ مهری♡نمیدونم شماها منو یادتون هست یانه ولی من خیلی به یادتون هستم 💓🥺😭
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
آلدارا زدم سه تا بودن ،الان دوتاش دراومده،یکیش از قبلی بزرگتره، الان قارچ و عدسی و لیمو و عسل ،دمنوش،چای سبز ،وسیر خام استفاده میکنم ،کمتر از فرآورده های حیوانی میکنم،فلفل دلمه
تو این چند وقت بیشتر به سلامتیم توجه کردم و کمتر اشغال خوردم،حتی افکار ی رو که سمن دیگه بهش فک نمیکنم یعنی حواسمو پرت میکنم،این بیماری باعث شد بفهمم چقدر اشتباه زندگی کردم
تو این چند وقت بیشتر به سلامتیم توجه کردم و کمتر اشغال خوردم،حتی افکار ی رو که سمن دیگه بهش فک نمیکن ...
این بیماری درمان نداره و برخی از مدلاش سرتان دهانه رحم میاره فقط میتونی ظاهر زیگیلو رفع کنی اما با هر استرس و ... برمیگرده و به شریک جنسیتم منتقل میکنی از یک تا دوسال میتونه پنهان بمونه