2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده

331 بازدید | 25 پست

واقعا دیگه خسته شدن مامان و بابام همش باهم دعوا میکنن جدیدا دعواشون بیشتر شده الان هم باهم خیلی بد دعوا کردن همش حرف از طلاق میزنن بخدا دیگه خسته شدم از بچگی همین بوده همش از این میترسیدم از هم جدا بشن...بچه که بودم قرار بود از هم طلاق بگیرن خیلی گریه میکردم و بابام کلی دعوام می‌کرد همش ۵ ۶ سالم بود بخاطر اینکه میخواستم مامانم برگرده کتکم می‌زد از اونروز ترس اینکه ازهم جوابش رو دارم از اونروز از بابام میترسم‌‌‌‌‌....وقتی باهم دعوا میکنن میخوام طرفداری مامانم رو بکنم اما از بابام خیلی میترسم...مامانم همش بهم میگه چرا هیچی به بابات نمیگی که اینجوری باهام حرف بزنه میخوام بگم اما میترسم....الان واقعا هیچکس رو ندارم هیچکس....تنها کسی که داشتم عشقم بود که اونم دیگه نیست..‌‌نمیدونم چیکار کنم دلم میخواد زودتر از دست مامان و بابام برم راحت شم اما نمیشه 

هیچکس رو ندارم باهاش درد و دل کنم...

ببخشید اینقدر حرف زدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند سالتونه

طرفداری بکنی بدتر میشه بینشون

یبار انقد عصبی شدم به بابام یه فحش بد دادم ، تا یه هقته باهام‌قهر بود ،بعد فکر کن با مامانم آشتی کردا

تو سعی کن بی طرفانه نظر بدی

اگه میخوای نصیحتشون کنی ،هر دو رو مقصر بدون 

چند سالتونه طرفداری بکنی بدتر میشه بینشون یبار انقد عصبی شدم به بابام یه فحش بد دادم ، تا یه هقته ...

خودم ۱۸ سالمه 

آخه واقعا تقصیر بابامه مامانم هیچ تقصیری نداره 

منم میخوام بی‌طرف باشم اما مامانم میگه باید طرف من باشی 

موقع دعواشون من اصلا هیچی نمیتونم بگم

عین منی 

تو تاپیک های قبلیم همش التماس دعا دارم دعوا نکنن 

از امشبم دعوا کردن تا یه هفته ادامه داره 

منم امتحان فاینال دانشگاهمه و خیلی مهمه 

ولی اونقدر استرس دارم نمیتونم بخوابم 

توروخدا دعام کنید😭😭😭😭😭🤲🏼

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
درستو بخون دانشگاه دولتی شهر دور قبول بشی هم هزینه خوابگاه و دانشگاهت رایگان بشه هم از خونوادت دور م ...

نمیزارن شهر دور برم وگرنه دلم میخواست برم

یه رفیق شهید پیدا کن و بهش بگو این توصیه ی خودم بود که دلم می خواست حتما بهت بگم....اگه اصن به این گزینه فک نمیکنی پس یادداشت کن یا اینجا حرفاتو بزن ایرادیم نداره هر چقدر دلت می خواد تایپ کن ..الکیم به کسی دل نبند مخصوصا با این شرایط ..

جوری نشود که سهمت از دنیا را فراموش کنی..دنیا نصیب توست باید از دنیا سهم برداری.. عین صاد