2777
2789
عنوان

چجوری وسایلو برگردونم؟؟

386 بازدید | 26 پست

من سه ماهه جدا شدم 

یه هفته پیش داشتم وسایل و جهیزیم ک از خونم آوردم رو مرتب و جمع و جور میکردم بعد از توش چند تا از وسایلای شوهر سابقم درومد مثل لباس و اینا..

اون روز حواسمون نبوده احتمالا لابلای وسایلا بوده دیگ

حالا بعده سه ماه ک از هم جداشدیم چجوری وسایل و برگزدونم بهش؟؟؟نمیخامم ب خانواده بکشه

حالا برنگردون فعلا بذارش یه جا تا بعد

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید بی ربط میپرسم ولی چه حسی داری از جدایی؟واگه جسارت نیست علت جداییتون چی بوده

در آیینه زنی می بینم....زیبا، سرسخت، مغرور و تنها،عجب قدرتی دارد چشمانش…..این قدرت هر آینده ای را شکوه مند می سازد!
نمیخام اصلا بهش پیام بدم اخه  غرورم اجازه نمیده ازشم متنفرم کلا

پس بزار خودش سراغشو بگیره 

اگرم نگرفت بندازشون آشغال سطیل😁

Ashpazi_ ba_ sayoo( مهتاب اینانلو)  آیدی من در اینستاگرام 
ببخشید بی ربط میپرسم ولی چه حسی داری از جدایی؟واگه جسارت نیست علت جداییتون چی بوده

علتش ک خیلی بچه ننه بود و خانوادش دخالت داشتن

حس بعد جدایی هم اولاش خب خیلی سخته ولی بعد عادت میکنی

ولی یه دردی همیشه باهاته ک هیچوقت فراموش نمیشه

این حس منه تااین مدت 

بریز بره بابا اگه حیاتی بود سراغش گرفته بود چ کاریه دنبال حرف پشت خودت باشی بگه چهارتیکه رو برده بهانه ارتباط داشته باشه

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!
ببخشید یه سوال  بعد طلاق هیچ مهری باقی نمیمونه بینتون؟ الان شما وسایلش دیدید حسی نداشتید؟

نه ازش متنفرم بخاطر کارایی ک کرد

مهرم اگ ب دلم بیفته بخاطر خاطره هایی ک باهم داشتیم بود نه بخاطر خودش

حسم بعده دیدن وسایلا واقعیتش گریم گرفت بو کردم لباساش ولی بعد سریع جمع کردم جلو چشمم نباشه

اگه میدونی لازمش میشه بزار توی یه پاکت با پیک بفرست در خونشون وگرنه بریز دور.

در بدترین ما آنقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب‌جویی کند.