2777
2789
عنوان

کنکوری موفق💪❤

331 بازدید | 30 پست

سلام دوستان کنکوریم  حال دلتون چطوره  ؟امیدوارم که امسال به خواسته هاتون برسین به حق الله 🍫❤

اگه این تاپیکمو دیدی قطعا یه نشانه هست برات  و امسال نتایج عالی خواهی داشت 😍🥰

استرس نداشته باشین تموم تلاشتونو کردین💪

این چند روزم پر قدرت ادامه بدین  حتی شده یک درصد پیشرفت داشته باشین عالیه  😎😍

کسایی هم که میخوان بزارن سال بعد به سال بعد  اصلا فکر نکنن  از امروز شروع کنن و بخونن  فقط ۱۹ ، ۱۸ روز مونده  

تو این مدت کم میتونین  حداقل ۶۰ ۷۰ درصد هاتونو ببرین بالا حتی اگه صفر باشین  ولی باید فشرده درس بخونین🙇‍♀️🔮

شک هم نداشته باشین  چون خواسته ی شما در مقابل  خدا  هیچ محسوب میشه اونقدر که این خواسته کوچیکه    👌😍❤

به معجزه باور داشته باشین  و خودتونو دست کم نگیرین  شما همون  کسی هستین که وقتی افریده شدین  عشق عالم خدای مهربونمون به خودش احسنت 🤗☺️🥰💞

اگه کسی  خواست بدونه چطور تو ۱۸  ،۱۹ روز   می شه پیشرفت عالی داشته باشه    آیدی تلگرامشو  همینجا برام بفرسته  منابع رو  براتون بفرستم  تا پر قدرت ادامه بدین 💪❤

شکرگزاری یادتون نره هر روز تو یه دفتر خوشگل  اون رشته ای که میخواین رو همراه با رتبتون  بنویسین  به زمان حال

مثلا  خدایا شکرت که رتبه ی ۱۰۰۰ هزار کنکور تجربی هستم 

و.....

اسم هاتونو هم   بنویسین  خوشگلای ابجی  ب که تو نماز شب دعاتون کنم 💎💞

کسایی که کنکوری نیستن هم هر نیتی دارین همراه با اسمتون 

بنویسین برام

دوستون دارم  ❤💫

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

دامپزشکی یا دارو میخوام 🥲  شروع به جمع بندی نکردم مطالب هم نکردم 🥲 کامل بلد نیستم🥲

قطعا میاری  دوست داشتی آیدی تلگرامتو بده اگه منبع میخوای 

تا میتونی تست کنکور های سال اخیر رو بزن و تحلیل کن  

اسمتم بگو عزیزم

سمانه......مهسا جان خودت رشتت چیه؟

و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤                                    کاربری دست دو نفره😁