2821
2789
عنوان

کنکوری موفق💪❤

331 بازدید | 30 پست

سلام دوستان کنکوریم  حال دلتون چطوره  ؟امیدوارم که امسال به خواسته هاتون برسین به حق الله 🍫❤

اگه این تاپیکمو دیدی قطعا یه نشانه هست برات  و امسال نتایج عالی خواهی داشت 😍🥰

استرس نداشته باشین تموم تلاشتونو کردین💪

این چند روزم پر قدرت ادامه بدین  حتی شده یک درصد پیشرفت داشته باشین عالیه  😎😍

کسایی هم که میخوان بزارن سال بعد به سال بعد  اصلا فکر نکنن  از امروز شروع کنن و بخونن  فقط ۱۹ ، ۱۸ روز مونده  

تو این مدت کم میتونین  حداقل ۶۰ ۷۰ درصد هاتونو ببرین بالا حتی اگه صفر باشین  ولی باید فشرده درس بخونین🙇‍♀️🔮

شک هم نداشته باشین  چون خواسته ی شما در مقابل  خدا  هیچ محسوب میشه اونقدر که این خواسته کوچیکه    👌😍❤

به معجزه باور داشته باشین  و خودتونو دست کم نگیرین  شما همون  کسی هستین که وقتی افریده شدین  عشق عالم خدای مهربونمون به خودش احسنت 🤗☺️🥰💞

اگه کسی  خواست بدونه چطور تو ۱۸  ،۱۹ روز   می شه پیشرفت عالی داشته باشه    آیدی تلگرامشو  همینجا برام بفرسته  منابع رو  براتون بفرستم  تا پر قدرت ادامه بدین 💪❤

شکرگزاری یادتون نره هر روز تو یه دفتر خوشگل  اون رشته ای که میخواین رو همراه با رتبتون  بنویسین  به زمان حال

مثلا  خدایا شکرت که رتبه ی ۱۰۰۰ هزار کنکور تجربی هستم 

و.....

اسم هاتونو هم   بنویسین  خوشگلای ابجی  ب که تو نماز شب دعاتون کنم 💎💞

کسایی که کنکوری نیستن هم هر نیتی دارین همراه با اسمتون 

بنویسین برام

دوستون دارم  ❤💫

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دامپزشکی یا دارو میخوام 🥲  شروع به جمع بندی نکردم مطالب هم نکردم 🥲 کامل بلد نیستم🥲

قطعا میاری  دوست داشتی آیدی تلگرامتو بده اگه منبع میخوای 

تا میتونی تست کنکور های سال اخیر رو بزن و تحلیل کن  

اسمتم بگو عزیزم

سمانه......مهسا جان خودت رشتت چیه؟

و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤                                    کاربری دست دو نفره😁