2777
2789
عنوان

برمیگرده؟

543 بازدید | 15 پست

شانسی داشتم اهنگ Train Wreckedاز James Arthur رو گوش میکردم یدفعه دیدم کل صورتم خیس شده از اشک

من دختریم که بیخودی گریه نمیکنه 

ولی خب دیگه گاهی ادم دلش میگیره با اینکه خیلی وقته رفته حدود ۵ ماه تقصیر من بود دیر سین میزد دو روز یه بار منم تکست تایپ کردم و فرستادم و جدا شدیم یعنی از طرف اون کات شد گیر بیخودی میدادم میدونستم کار داره که کم میاد ولی خب ... 

منم دارم پیشرفت به زندگیم اضافه میکنم ولی یدفعه ترکیدم... :)

کسی بوده که بهتون برگرده ؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بیخیال برگشتنش ‌‌‌شو.همونطور ک گفتی ب پیشرفت خخودت برس 

ٱنهایی که به زندگی دیگران نور میبخشند،روزی خورشید خواهند شد:)🌝.اولین حسی ک بعد از شنیدن خبر پیشرفت کسی بهت دست میده.معرف شخصیت درونته.

عزیزم دور رابطه ی سمی رو خط بکش🖤💜

من با دوست صمیمیم که هفت سال باهاش صمیمیه صمیمی بودم چن روز پپیش بهم زدم چون دوستیمون دیگه جواب نمیداد و سمی شده بود....

خاطرات خوبشو نگه دار تا انرژی بگیری ولی واسه ی برگشتن آدم مسموم تو زندگیت دعا نکن

من دقیقا شرایط عکس تو داشتم...اون خیلی به من میپیچید موقعی که از سرکار برمیگشت تا وقت خواب من باید همش یا تلفنی یا چت باهاش میحرفیدم...وقتیم مهمون داشتیم دعوا راه مینداخت..منم حدود یه ماهه باهش کات کردم بعد یه سال و نیم ازاد شدم..خواهش وارد رابطه میشید ایقد گیر الکی  ندین

❤همیشه عشق باشد همیشه برکت❤