2777
2789
عنوان

دعوت کنیم یا ن؟

36 بازدید | 19 پست
سلام دوستان زن داداش دومی من عقد کرده هستن دو ساله سر یه مسائلی با داداشم بحث کرده گفته طلاق میخوام دو ماهه قهرن...مامانش همون روز اولی زنگ میزنه ب مامان من و کلی گله میکنه از داداش من مامان من ولی جواب نداده حالا چند روزه زن داداش اولی من زایمان کرده عروس دومی ک اصلا دیدنش نیومده و فقط یه بار زنگ زده تبریک گفته و اینجام رسم هست جشن میگیرن برای زایمان دوست و اشنا رو دعوت میکنن الان مامان من میگه اونا رو دعوت نمیکنم من میگم زشته دعوت کن گفت کسی ک اینطوری گفته خودش و مادرش حتما قصدش جدیه و من زنگ نمیزنم خودمو سبک کنم حالا ب نظرتون دعوت کنیم یا ن؟

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

عزیزم دعوت کنین بهتره حتما خودشم پشیمون شده که زنگ زده به جاریش تبریک گفته روش نمیشه!!ولی خوب بعدا بهش بفهمونید که برابار آخرهستش که میبخشینش
میترسم روزی برسدکه غارت بیت المال وفقروفلاکت درجامعه عادی شودوموضوع حساس جامعه بشود دوتارموی زنان... که زیرروسری است یابیرون آن **آیت الله طالقانی
خوب فازش چیه پس چرا زنگ زده به جاریش تبریک گفته اون که خانواده شمارو دوست نداره!!راستی اگرهم دعوت کردین مامانتون زنگ نزنه بهتره داداشتون بگین دعوتشون کنه
میترسم روزی برسدکه غارت بیت المال وفقروفلاکت درجامعه عادی شودوموضوع حساس جامعه بشود دوتارموی زنان... که زیرروسری است یابیرون آن **آیت الله طالقانی
دعوتش کنید بهتره ولی مادرتون دعوت نکنه زن داداشتون باشه بهتره
فاطیما جان ببخشید خارج از بحثه ولی نگرانت بودم مشکل خودتون حل شد
خر گفت علف ابی است گرگ گفت نه سبز است .رفتند نزد شاه جنگل (شیر) ماجرای اختلاف را گفتند.شیر گفت گرگ را زندانی کنید .گرگ گفت مگر علف سبزنیست ؟ شیر گفت سبز است . ولی دلیل زندان تو بحث کردن با خر است .هرگز با نادان ها بحث نکنید .