2777
2789
عنوان

جوونا بیاین کمک

58 بازدید | 10 پست

یکی ۵ ساله که دوست دارم

طرف خیلییی مذهبی

توی این ۵ سال هیچ اقدامی نکردم تا اینکه چند وقت پیش پیامش دادم و بعد گفتم اشتباه گرفتم بعد دیدم استوریاش میاره بالا

رفتم ی دستی زدم و گفتم چرا شمارمو پاک نکردی گف چون میدونم کی هستی

گفتم خوب بدونی چ دلیلی میشه که پاک نکنی گفت خودمم نمیدونم

بعدم یکم راجب درس و دانشگاهم پرسید

به نظر شما واسه چی پاک نمیکنه

امکانش هس اونم عاشقم شده باشه؟🤦🏻‍♀️

از بس ک فکر کردم دارم دیونه میشم

شاید 

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

سر یه شماره سیو کردن عاشقت شده باشه ؟

نه عزیزم پسرا مرض دارن 

اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂.                                             .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت  بود نمیکردی✋️🤍                                     .           ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سر یه شماره سیو کردن عاشقت شده باشه ؟ نه عزیزم پسرا مرض دارن 

ن ن 

سر یه شماره سیو کردن نیس

خیلی وقته همو میشناسیم

راستش دوست داییمه منم ک اینقدر ضایع نگاش میکنم🤦🏻‍♀️

گفتم شاید طرف فهمیده

ن ن  سر یه شماره سیو کردن نیس خیلی وقته همو میشناسیم راستش دوست داییمه منم ک اینقدر ضایع نگا ...

همون دیگه فهمیده نگاش میکنی  ، اونم داره اذیتت میکنه 

وگرنه اگر عشقی در کار بود یه جوری عشقشو بهت نشون میداد 

اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂.                                             .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت  بود نمیکردی✋️🤍                                     .           ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...

مطمئنی خیلییی مذهبی و سر به زیره؟ 

نمیخوام امید الکی بدم ولی اگه واقعا همچین آدمی باشه احتمالا آره

اما اگه نه از پسرا بعید نیست😐

دهه هشتادیتون ،مراعاتمو بکنین من بچه‌م