2777
2789
عنوان

چرا توهین اخه!

2434 بازدید | 134 پست

من ی دختر ۱۸سالم 

گاهی وقتا بعضی از خانومای نی نی سایت بهم توهین میکنن بابت ملیتم امضام هست 

گاهی وقتاهم بیشتر خانومای نی نی سایت انقدر خوبو مهربونن ک ادم احساس خوبی بهش دست میده من خیلی به اینجا علاقه دارم 

اما گاهی یکی دوتا از خانونای نی نی سایت به ملیتم توهین میکنن یا جوری رفتار میکنن ک انگار من نفهمم یا چیزی حالیم نیست 

بابا من با فرهنگ این کشور بزرگ شدم درس خوندم 

گاهی با ی کلمع شما باعث شکست دل ی ادم میشه باعث گریه کردنش میشه 

لطفا مراقب حرف هایی ک به زبون میارین باشین ک کسی مث من الان بخاطر ملیتش ک حتی دست خودشم نبوده اشک نریزع من از ملیتم حجالت نمیکشم از مسخره کردنش از توهین کردن بهش حالم بد میشه 💔🙂

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

چرا پس من توهین ندیدم تاحالا ؟ 

ببخشیدا ولی خود افغان ها خیل سعی دارن ایرانی هارو نژاد پرست نشون بدن 

اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂.                                             .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت  بود نمیکردی✋️🤍                                     .           ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...

👌🏻

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

ببخشیدا میدونیم مجبورید ولی اکثریت ما با حضور شما در کشورمون موافق نیستیم ماشالله اینقد ک گاهی زبونتون سر مادرازه اگه همه برمیگشتین میتونستین کشورتون رو آباد کنید 

با احترام 

ولی من با بی ادبا اصلا مهربون نیستم😌😁https://sso.mcls.gov.ir/auth/realms/sso/protocol/openid-connect/auth?response_type=code&client_id=hemayat&scope=openid%20profile%20email&state=132&redirect_uri=https://hemayat.mcls.gov.ir/api/sso/auth%3Fprovider=REFAH

شما تو ایران به دنیا اممدی و بزرگ شدی من شما رو یه ایرانی میبینم 

هرکی لایک کنه فوشش میدم❤️😡هیچ کس لایک نکنه ❤️لایک نکنین عزیزان خانواده ❤️ لایک نکن بدم میاد😡 درخواست دوستی ندین لطفا 
چرا پس من توهین ندیدم تاحالا ؟  ببخشیدا ولی خود افغان ها خیل سعی دارن ایرانی هارو نژاد پرست نش ...

😐😐خانوم من همین الان گفتم نراقب باشید نگفتم نژاد پرستی چون شما جای من نیستی ک ببینی 

ای بابا چه توهینی؟ تو اون تاپیک کرمان و سیستان هم گفتن مواد مخدر تریاک و ناس زیاد استفاده میشه بعض ...

افغانستان میشه بدونم چجوره؟!

ببخشیدا میدونیم مجبورید ولی اکثریت ما با حضور شما در کشورمون موافق نیستیم ماشالله اینقد ک گاهی زبونت ...

خانوم من الان حرفی از اینکه چرا ما اینجاییم گفتم؟!

چرا همه چیو باهم قاطی میکنید من باید تاوان کارای بزرگ ترامو پس بدم اخه؟!

تریاک و ناس زیاد مصرف میشه

مگه توی ایران کمه؟!بخاطر اینکه بعضی از ادمای نادون از اونجا میارن اینجا باید به ملینم و کشورم توهین شه؟!

😐😐خانوم من همین الان گفتم نراقب باشید نگفتم نژاد پرستی چون شما جای من نیستی ک ببینی 

اینجا که دیدم هموطنای شما تو سایت خودمون بهمون توهین میکنن 

تو بیرون از اینجا تو واقعیتم که دل پردردی از ازار و اذیتاتون دارن دیگه چیکار باید کنیم؟ بیاریمتون بنشونیم رو سرمون ؟ 

عزیزم اینجا به دنیا اومدی ایرانو کشور خودت میدونی خیلی هم خوب ماهم بهت احترام میذاریم 

اما منصف باش