2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه یکی خوب بهتر از اون بیاد تو زندگیت فراموش می شه  تجربه دارم که می گم

خداكنه بياد كه من اينو فراموش كنم دوباره برنچردم سمتش با وجود اينكه ميدونم اصلا به دردم نميخوره ولي وابسته اش شدم شديد

دلم براش تنگ شده نمي تونم به بدي هاش فك كنم خيلي سخته🥹خداكنه بتونم برنگردم بهش

انشالله که بر نگردی 

من برگشتم هیچی نبود بجوز این که خورد شدم با این که می دونستم چه آدم دروغ گوی عوضی پستی هست برگشتم خودش گفت برو دیگه دنبالم نیا 

الان خیلی خوشحالم که اون تو زندگیم نیست الان با یکی دیگه هستم که صد برابر اون دوستم داره و منم دوستش دارم و بهترین روز های زندگیم رو دارم الان 

خداكنه بياد كه من اينو فراموش كنم دوباره برنچردم سمتش با وجود اينكه ميدونم اصلا به دردم نميخوره ولي ...

عاشق نشدی وابسته شدی 

من ولی عاشق شده بودم ولی الان خوشحالم که دیگه اون رو ندارم بجاش یکی بهتر از اون رو دارم 

عاشق نشدی وابسته شدی  من ولی عاشق شده بودم ولی الان خوشحالم که دیگه اون رو ندارم بجاش یکی بهتر ...

اره همش بهم توهين ميكنه و بي احترامي پنجشنبه هم اومد خواستگاريم روز بعدش باهاش دعوام شد تا امروز

شب جمعه رفته بود بيرون گوشيش در دسترس نبود و ميگفت من خواب بودم 🤷‍♀️

اون عين خيالش نيست و من ديونه شدم

اره همش بهم توهين ميكنه و بي احترامي پنجشنبه هم اومد خواستگاريم روز بعدش باهاش دعوام شد تا امرو ...

پس بی خیالش 

من دوسال از زندگیم رو با رفتنش نابود کرد من دوهفته تو بیمارستان بستری شدم ولی الان خوشحالم که رفته 

اینو به عنوان یک دوست بهت می گم بی خیالش شو زندگی خودت رو تباح نکن 

فراموش کن 

تا نشی مثل چند سال قبل من 

پس بی خیالش  من دوسال از زندگیم رو با رفتنش نابود کرد من دوهفته تو بیمارستان بستری شدم ولی الا ...

سعيمو ميكنم پناه برخدا انشالله كه از پسش بر بيام🤦‍♀️

انشالله عزیزم  من مشهدی هستم رفتم حرم امام رضا برات خیلی دعا می کنم

مرسي عزيزدلم چقد امروز با اين حرفت انرژي مثبت ازت گرفتم😍من خيلي ساله امام رضا منو نطلبيده خيلي خوشحالم كردي كه  حداقل تو مثل يك دوست به جا من برام دعا كني انشالله كه خدا همين حس خوبي كه به من دادي و به زندگيت بده🙏❤️

مرسي عزيزدلم چقد امروز با اين حرفت انرژي مثبت ازت گرفتم😍من خيلي ساله امام رضا منو نطلبيده خيلي خوشح ...

ممنون عزیزم کاری نکردم وظیفم هست 

انشالله امام رضا به تلبت بیای مشهد 

دوست خوب من هستی از خوشحالیت خوش حال می شم 

ممنون عزیزم کاری نکردم وظیفم هست  انشالله امام رضا به تلبت بیای مشهد  دوست خوب من هستی ا ...

مرسي دوست من وظيفه بزرگيته انشالله 🙏🙏🙏خيلي لطف داري بوس بوس❤️❤️❤️❤️