2777
2789
عنوان

فوبیای امپول

| مشاهده متن کامل بحث + 639 بازدید | 36 پست

منم مثل توبودم ولی دنیاباهام کاری کرد هرروز ۴ تا امپول میزنم انتقال جنین دادم دعاکنید بگیره ومامان شم

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کی گفت درد نداره

کاربر آقا هستم متاهل و سن بالا اینجا هم دنبال یادگیری چیزی نیستم برای فان و سرگرمی میام البته اگر کمکی از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم🌹اگر بهشت را در زمین نیافتی در آسمان هم نخواهی یافت 🌹
خیلی خنده داره واسه واکسنم رفته بودیم یکی جیغ میزد

خیلی واقعا 

شوهرم خیلی خجالت میکشه از این کارای من 

یبارم رفتم لیزر ۱۰ سال پیش انقد جیغ زدم دو تا شات زد پاشدم 😅دیگه نرفتم 

دوتا باهم دوروز😶💔

واییییییییییی 🥴😖

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن                                       با مردم بی درد ندانی چه دردیست 🐾                                کاربر مطلق به دونفر هست

منم خیلی میترسم 

الان چندین وقته دندون عقلم نهفته است درد میکنه الان یک هفته اس درد دارم میمیرم اما حاظر نیستم دکتر برم...نمیدونم چ کنم خخ

مگ میشه ی نفر اینقد عاشق باشه 🙈🙈🙈خیلی عاشقتم همسر یکی ی دونه مهربون 
بیا خودم برات بزنم  مادرشوهر وپدرشوهرم میگن فقط دست تو خوبه برامون درد نداره

بیا برا منم بزن🤐🤣

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن                                       با مردم بی درد ندانی چه دردیست 🐾                                کاربر مطلق به دونفر هست
خیلی واقعا  شوهرم خیلی خجالت میکشه از این کارای من  یبارم رفتم لیزر ۱۰ سال پیش انقد جیغ ...

لیزر درواقع نباید درد داشته باشه فقط گزگز کنه .. حتی جایی ک من میرم میگه اگه دردم داشته باشه اثر نمیزاره

یک عدد چپی 

بکش پایین پس    

استرس گرفتم😂😐