2777
2789
عنوان

قلب جنین

91 بازدید | 11 پست

سلام من دیروز رفتم برای شنیدن صدای قلب جنین ۸ هفته ام هم هست اما دکتر گفت چیزی نمیبینم و جنین توی شش هفته مونده و رشد نکرده بهم گفت سه روز دیگه برو سنو اگه صدای قلب  و نشنیدیم باید بندازیمش 

کسی تجربه داشته ؟ امیدی هست ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من عزیزم هشت هقته رفتم دکتر گفت ساک خالیه وچیزی توش نیست نامه داد برای سقط من صبر کردم دوهفته بعد رفتم همه‌چی کامل تشکیل شده بود الانم پسرم شش ماهش هست  إن شاالله  توهم صحیح وسالم تو بغلت بگیریش حتما نتیجه رو بهم خبر بده

خدایا نظری شاید بشود فرجی
من عزیزم هشت هقته رفتم دکتر گفت ساک خالیه وچیزی توش نیست نامه داد برای سقط من صبر کردم دوهفته بعد رف ...

من رحمم هم بزرگ شده بود همه آزمایش هام عالی بود بدنم تغییرات داشت اصلا لکه بینی خونریزی درد و اینا حالت تهوع یا یبوست هیچی خیلی عادی و عالی همه چیز بود ولی یهو اینجور گفت بهم 😔

من رحمم هم بزرگ شده بود همه آزمایش هام عالی بود بدنم تغییرات داشت اصلا لکه بینی خونریزی درد و اینا ح ...

ببین منم دقیقا همینجور تیتر بتا دادم عددش بالا بود  نه کله بینی نه خون ریزی اما میگفت نیست مثلا یه جای عالی هم رفتم کلی پول سونو دادم بعد دوهفته رفتم بیمارستان سونو کرد همه چی رو هم نشونم داد توکل بر خدا داسته باش بنظرم عجله نکن

خدایا نظری شاید بشود فرجی
ببین منم دقیقا همینجور تیتر بتا دادم عددش بالا بود  نه کله بینی نه خون ریزی اما میگفت نیست مثلا ...

مرسی عزیزم هر چند میدونم نباید زیاد امیدوار بود اما حرفات دلگرمی بود برام 🌹

نتیجه آخر رو بهم بگو نگرانم 

عزیزم سه شنبه رفتم دکتر گفت تشکیل نشده و باید سقط کنی وگرنه ممکنه دچار انعقاد خون بشی همون شب بستری شدم بیمارستان و تا صبح درد کشیدم و بچه رو سقط کردم