2777
2789
عنوان

خانواده شلوغ

258 بازدید | 17 پست

من خانوادم ۴نفرن و با فامیل زیاد رفت و آمد نداشتیم ولی خواستگارم خانوادشون پر جمعیته و قراره کلی رفت و آمد و مهمونی داشته باشن و اهل رفت و آمدن 

من خیلی میترسم بنظرتون ممکنه به مشکل بربخوریم؟

بستگی به روحیه خودت داره ، من کلا از رفت و آمد زیاد خوشم میاد به شرطی که آدمای درست و حسابی باشن و از نظر فرهنگی به هم بخوریم 

البته وضعیت مالی هم توی رفت و آمد مهمه چون همه چی گرونه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بستگی داره هم به روحیات خودت هم از خانواده ایشون بعضیا انقدر خوش مشرب هستن آدم دوست داره هرروز ببینتشون بعضیامدنه منم قبل ازدواج دوست داشتم با یه خانواده پرجمعیت ازدواج‌کنم همش مهمونی بریم مهمونی بدیم ولی انقدر گند اخلاقندکه اصلا دوست ندارم ببینمشون میگم کاش شوهرم تک پسر بود کلا

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...

واایی منم همینطور..خونواده خودمون زیاد اهل رفتو امد نیستن و منم کلن ادم خسته و بی حصله ایم..بعد خانواده همسرم همش مهمونی میگیرن منم انقد خسته میشم خیلی سر این موضوع باهاش دعوا میکنم بخدا من کشش اینهمه شلوغی و سرصدا رو ندارم ..بحرحال ادما باهم متفاوتن و تحملشون هم همینطور

اره تازه گفتن بی مقدمه میرن خونه همدیگه 😐😐

من الان عقدم و مجبورم. دعوتم میکنن برم زشته ولی بعد عروسی ارتباطمو قطع میکنم با اقوام دورش مثلا خاله هاش و دایی هاش هم توقع دارن رقتو امد کنیم...ولی بعد عروسی فقط با مادرپدرش رفتوامد میکنم انشالله ..واقعا تحمل انقد شلوغی ندارم