2777
2789
عنوان

سفت شدن رحم

652 بازدید | 8 پست

سلام خانما

من دو سه روزه رحمم یه حالت عجیبی به خودش میگیره

دور نافم بالا میاد و خود نافم میره تو، مدام همینجوری میشه،هی برمیگرده به حالت قبل دوباره همینجوری میشه

این انقباضه؟؟خیلی میترسم

امروز دیگ زیر دلم و کمرمم خفیف درد میکنه

نکنه زایمان زودرس بگیرم😥

۳۰هفته ام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم، میدونم تاپیک مال خیلی وقت پیشه، من هفته ۲۲ هستم، شکمم خیلی سفت میشه، خواستم ازتون سوال کنم نجربه شما چی بود؟ مشکل شما چی بود، مشکلی کدبرای بچه پیش نیومد خدایی نکرده؟ 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ک دنیا ب دوری ز اولاد زهرا نیارزد
سلام عزیزم، میدونم تاپیک مال خیلی وقت پیشه، من هفته ۲۲ هستم، شکمم خیلی سفت میشه، خواستم ازتون سوال ک ...

شما فهمیدی این سفتیای شکم چی بود من حس‌میکنم انقباضه ولی به هرکی میگم میگه نیس کلافه شدم

شما فهمیدی این سفتیای شکم چی بود من حس‌میکنم انقباضه ولی به هرکی میگم میگه نیس کلافه شدم

سلام عزیزم ، ن والا نفهمیدم ب دکتر میگفتم حوابمو نمیداد. من زایمان کردم پسرم ۵ ماهشه، عزیزم خیلی از نگرانی ها بیهوده اس، لذت ببر از بارداری، تو فقط حرکاتش رو در نظر بگیر همین. تازه واسه من حرکت هم نمی‌کرد گاها، اما انقد استرس میکشیدم ولی همش از جیبم رفت، روزانه صدقه بده ، هر روز ۱۲ تا آیت الکرسی بخون سالم میاد بغلت انشالله

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ک دنیا ب دوری ز اولاد زهرا نیارزد