2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرت ربع سکه خوب نیس؟

معلومه که خوبه. من خودم همیشه توی سکه و مخصوصا ربع سکه سرمایه گذاری می کردم. منتها خانمها ترجیح میدن چیزی رو تهیه کنن که ازش استفاده زینتی هم بکنن. از اون بابت گفتم طلای دست دوم.

آقا هستم 🍁 WLF
الان خرید ربع ریسک درسته؟

کلا سرمایه گذاری باید دید بلند مدت داشته باشید. الان بخرید هفته بعد بیاد پایین نباید براتون مهم باشه. من مهرماه یه پولی داشتم باهش یورو خریدم. اومد پایین. خیلی هم اومد. ولی اصلا اهمیت ندادم. الان نه تنها جبران شد، ۱۸ میلیون هم سود کرد.

خیلی ها رو دیدم که تا چیزی می خرن از فرداش شروع می کنن دایم قیمت چک کردن و استرس وارد کردن به خودشون. در حالیکه سرمایه گذاری باید صبورانه باشه و طولانی مدت.

آقا هستم 🍁 WLF
پارسال چرا ربع نخریدی.من ک گذاشتم بانک بی ارزشتر شد.ولی اگه ربع میخریدم الان سودم زیاد بود

پول در بانک،‌ فقط در صورتی باید باشه که زیر یکسال نیازش داشته باشید. به قصد سرمایه گذاری اصلا و ابدا بانک بدرد نمی خوره. ولو بیان بگن سالی ۵۰ درصد سود میدیم!

آقا هستم 🍁 WLF
پول در بانک،‌ فقط در صورتی باید باشه که زیر یکسال نیازش داشته باشید. به قصد سرمایه گذاری اصلا و ابدا ...

اره من همیشه اشتباه میکنم.الان هیچ جا سرمایه گزاری نکردم.نمیدونم از کجا شروع کنم و چه جوری