2821
2789

دقیق نمدونم عزیز ولی دیدم سمت حرم پلاک کارت دستشونه نوشته سوییت دربست اما قیمت و اینا رو نمدونم ولی فک کنم  هر چی ب حرم نزدیک تر باشه گرون تره البته خود حرم تقریبا مرکز مشهده و خیابونای سمتش طبرسی،میدان شهدا،چهارراه شهدا،سمت باغ نادری و اونورا زیاد سوییت دیدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیق نمدونم عزیز ولی دیدم سمت حرم پلاک کارت دستشونه نوشته سوییت دربست اما قیمت و اینا رو نمدونم ولی ...

ی بار طرفای شیرودی بودیم خونه اس تمیزه اون موقع سه سال پیش شبی 140 الان ک خیلی بیشتر شده برا همین زیاد نمیدونم جای دیگ ک ارزون باشه

ی بار طرفای شیرودی بودیم خونه اس تمیزه اون موقع سه سال پیش شبی 140 الان ک خیلی بیشتر شده برا همین زی ...

عزیز الان نگاه کردم واستون برو تو گوگل بزن سایت دیوار مشهد بعد برو قسمت املاک نوشته آپارتمان و سوییت اجاره کوتاه مدت یه عالم بودن نشد شات بگیرم یکی تو امام رضا بود اتاق نداشت شبی۳۰۰ حالا شما خودت برو ببین شماره هم داش

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 16 ساعت پیش
2791
2779
2792