لطفا برای عاقبت بخیربم یه صلوات مهمونم کنید ممنون میشم🥺❤🌹درمن چه میگذرد آن زمان ک جهان در حال گذر است..بنظر من پتو کشیدن رو کسی ک خوابه خودش ی روش گفتن دوست دارمه 🥀 ⃟▬▬▭•• اصالت یعنی میتونی خیلی کارها رو بکنی ولی وجدانت اجازه نده..! ⊰❥ ╭「🌵」:)خدایا شکرت بخاطر همه چی چهخوبش چه بدش🙏🏻❤️
ته قلبم انگار یه استخر غمه.ماههاست کسی استفادهش نکرده،آبش راکده،روش پر از برگه، شمشادای دورش زرد شدن،گلدونای اطرافش خشک شدن،آبش کم کم داره بو میگیره.نفس عمیق که میکشم یه موج کوچیک روی سطح آب پدیدار میشه ولی انگار نه انگار.خورشید داره غروب میکنه،کلاغها سر صنوبرها دارن گریه میکنن🍂🖤
زبان را مگردان به عیب کسان که خود عیب داری ومردم زبان خدا یک علی داشت. الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد ! پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
من با یکی آشنام همرو دوس داریم و قصد ازدواج داریم اگر من بله بگم . زندگی ایرانش هم خوبه . امشب برگشت گفت شاید در آینده بریم خارج کشور منم با شنیدنش دق کردم و گفتم اصلا موافق نیستم . اونم برگشت گفتم قول میدم هیچ وقت نریم . کات کردم باهاش 😭
تو بر نمی گردی...وَ این غمگین ترین شعر جهان است!که ترجمه نمی شود ؛یعنی تو را به هیچ زبانی نمی توان برگرداند؟!
من با یکی آشنام همرو دوس داریم و قصد ازدواج داریم اگر من بله بگم . زندگی ایرانش هم خوبه . امشب برگشت ...
چرااخه کات کردین آقا قبول نکرد ایران بمونید؟
لطفا برای عاقبت بخیربم یه صلوات مهمونم کنید ممنون میشم🥺❤🌹درمن چه میگذرد آن زمان ک جهان در حال گذر است..بنظر من پتو کشیدن رو کسی ک خوابه خودش ی روش گفتن دوست دارمه 🥀 ⃟▬▬▭•• اصالت یعنی میتونی خیلی کارها رو بکنی ولی وجدانت اجازه نده..! ⊰❥ ╭「🌵」:)خدایا شکرت بخاطر همه چی چهخوبش چه بدش🙏🏻❤️