2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن بچه

421 بازدید | 23 پست

سلام دوست جونیا من دخترم سه سالشه یه هفته است از مای بی بی گرفتم هر یه ساعت میبرمش دستشویی جیش میکنه پی پی هم داشت میکرد.از امروز هر کاری کردم جیش نکرد صب رفت پی پی کرد دیگه .تا شب جیش نکرد تا مای بی بی کردم جیش کرد .میگم بریم دستشویی میگه نه.همه چی داشت خوب پیش می‌رفت نمیدونم چش شد .

یه اسباب بازی پلاستیکی ببر بزار دستشویی بگو بریم باهاش بازی کنیم یا بگو رو این جیش کن تا کم کم جذب شه

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم راه درازی داری امید به یکی دوروز نداشته باش چقدر دیر شروع کردی ولی 

من جایزه میزاشتم تو دستشویی شکلات ماشین بر چسب یا میگفتم بریم آب بازی و پی پی هم فقط از حالت هاش میفهمیدم و سریع می‌بردم  و اینکه فاتحه خونت رو بخون 😂البته برا شما دختره میگن زودتر میگن دخترا 

آخه ترسیدم از صب جیش نکرده بود

میکنه بالاخره.ولی وقتی پوشکش کنی میدونه بالاخره مقاوت کنه اخرش به پوشک ختم میشه.اینجور موقع براش جایزه تعیین کن مثلا بگو اگه جیش کنی بهت شکلات میدم یا بستنی چیزی که دوست داره

عزیزم اشتباه کردی پوشک گذاشتی دوباره

یه بسته برچسب بگیر هر بار که رفت دستشویی بهش یه دونه بده بچسبونه توی دستشویی خیلی موثره من که دوقلوهامو یک سال و هشت ماهگی هر دو باهم با این ترفند از پوشک گرفتم