2777
2789

میدونم منبعش مادر شوهر و شوهرم هستن. مادرش با رفتاراش دیونه م کرد اونم تو حساس ترین دوره بعد از زایمان. همسرم ولم داد و برعکس ک از لحاظ عاطفی پشتم باشه طی دو سال بدترین تحقیر ها مقايسه ها و بی محلی ها ازش دیدم. الان خوب تر شده وضعیت ولی خیلیی سریع ب نقطه جوش مییرسم با کوچکترین چیزی لبریز میشم و به شدت صورتم قرمز میشه و قفسه سینه م میگیره 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

من خیلی خونسرد بودم ولی الان روحم خستس

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم.

ولی من از اول همین بودم.

آلن بدتر هم شدم ،بااینکه شوهرم خیلی خوبه .

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
ی مدتی ویتامین ب کمپلکس بخور بهتر میشی  بعد کم کم رو خودت کار کن ، دلیلی نداره به خاطر دیگران ...

اخه خیلی فشار روحی داشتم مدت طولانی حاملگی بعد زایمان. الان لرزش دست گرفتم 

منم. ولی من از اول همین بودم. آلن بدتر هم شدم ،بااینکه شوهرم خیلی خوبه .

ن من اول اینجور نبودم 

ی مدتی ویتامین ب کمپلکس بخور بهتر میشی  بعد کم کم رو خودت کار کن ، دلیلی نداره به خاطر دیگران ...

آمپولش زدم .برای چی خوبه ؟؟؟